De telefoonhouders van Brodit zijn zo gemaakt dat ze nooit je zicht op de weg belemmeren. Dit doordat je deze houder gemakkelijk op je dashboard klikt, zonder dat er enige schroef aan te pas komt. Tegenwoordig worden de smartphone schermen steeds groter, en bijvoorbeeld bij het gebruiken van de navigatie kan deze in je zicht zitten. Een Brodit telefoonhouder bevestig je precies in de naden van het dashboard, en beschadigt uw dashboard niet.

Geschikt voor iedere telefoon

De Brodit telefoonhouder is beschikbaar voor bijna elke telefoon. Zit de juiste houder voor uw toestel er toch niet bij? Ga dan voor de universele houder. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit een passieve of actieve houder. Een passieve houder is alleen bedoeld om uw telefoon vast te houden, een actieve houder laadt uw telefoon ook op. Dit doormiddel van een ingebouwde oplader, waarvan je de stekker in de sigarettenaansteker moet stoppen. Zo komt u nooit meer met een lege telefoon op uw afspraak!

Stevige bevestiging

De Brodit houders zijn gemaakt van een zacht materiaal waardoor ze uw smartphone niet beschadigen, maar wél heel stevig vasthouden. Ook bij een hobbelige weg zal uw telefoon stevig blijven zitten. Afhankelijk van hoe strak u de schroef in het midden aandraait, kan de houder ook gedraaid worden. Bijvoorbeeld wanneer de zon op uw telefoon schijnt. Handsfree bellen of een muziekje aanzetten is nog nooit zo makkelijk geweest!

Ideaal voor uw smartphone

Een Brodit telefoonhouder is daarnaast natuurlijk ook uitermate veilig, omdat uw telefoon nooit meer in de auto rondslingert en altijd goed af te lezen is. Daarnaast heeft de houder ook nog eens een luxe uitstraling en hij lijkt weg te vallen in het dashboard van uw auto. De onderzijde van de Brodit telefoonhouder is open, waardoor er eenvoudig een autolader of headset kan worden aangesloten.

De telefoonhouders van Brodit zijn inmiddels in een groot aantal webshops te koop, en geschikt voor iedere auto.

http://www.telefoonhouderwinkel.nl/brodit