jul 25, 2018 Computers / Shopping

De eigenschappen van een Maxi Cosi Axiss

De Maxi Cosi Axiss heeft een aantal (positieve) eigenschappen. Zo is deze al geschikt voor een kind vanaf negen maanden tot aan de leeftijd vier jaar. Wat qua gewicht betekent dat het van 9 tot 18 kilogram geschikt is voor je kind.

Handig, veilig en makkelijk in het gebruik

De Maxi Cosi Axiss is heel eenvoudig te bevestigen in je auto met een driepuntsgordel. Aan de stoel zit een gordelloop, waardoor je hem eenvoudig en stevig kan bevestigen. Door middel van een kleurindicator krijg je te zien of je hem wel of niet goed hebt bevestigd. Niet alleen hierdoor is het een veilige stoel, maar ook doordat het aan weerskanten van de stoel een extra bescherming heeft. Wanneer je een aanrijding hebt aan de zijkant wordt je kind extra beschermd. Aan de voorkant van de stoel zit een gordelspanner, waarmee je de gordels goed kan afstellen en je kind stevig in de stoel zit.

Comfort voor kind en ouder

Met deze stoel is het afgelopen met het bukken en onhandige posities om je kind in de stoel te plaatsen. De stoel draait mee tot 90 graden, waardoor je niet meer hoeft te bukken. Je zet je kind in de stoel alsof je hem/haar in een kinderstoel plaatst, gewoon recht vooruit. Je hebt ook geen last van de gordels, want deze kan je aan de zijkant vasthaken, waardoor je ze er makkelijk bij kunt pakken als je kind in de stoel zit. Voor het kind is het een comfortabele stoel, omdat het te verstellen is in acht verschillende standen. Dit zijn verschillende standen om te kunnen zitten maar ook om te kunnen slapen. Daarnaast is het een hoge stoel waardoor het kind op zijn of haar gemak om zich heen kan kijken. De stoel gaat mee in de rijrichting, en maakt het voor jou als ouder makkelijk om je kind in de gaten te houden via de achteruitkijkspiegel of door even over je schouder te kijken.