Web-raketa

okt 24, 2018 Computers / Shopping

Laptop reparatie Utrecht

In het geval dat u laptop reparatie in Utrecht wilt kunt u een afspraak maken met een van onze specialisten. Als u geen tijd hebt om naar buiten te gaan kunt u een computer reparatie service van ons inroepen. Met deze unieke service hoeft u uw deur niet uit om de problemen met uw laptop op te laten lossen. Ook voor desktop pc’s bieden we passende diensten.

Het kan zijn dat uw pc of laptop steeds trager aan het worden is. Met geschikte laptop reparatie voor Utrecht kunt u voor een snel werkend systeem zorgen. De oorspronkelijke problemen worden opgelost door een nieuwe versie van Windows te installeren. Ook in het geval van dataverlies kunnen bestanden weer teruggehaald worden. Kies daarom voor laptop en computer reparatie in Utrecht.

Data herstel

Als uw computer belangrijke informatie bevat en crasht kunt u data herstel laten plegen. Dat kan zijn wanneer de harde schijf stuk is gegaan en de inhoud niet meer voor u beschikbaar is. In zo’n situatie kunt u er een specialist bij halen die de data uit uw SSD kaart of hard disk haalt. Met onze data recovery service kunt u niet alleen toepassen op laptops. Ook smartphones en usb sticks kunnen door ons worden gerepareerd. We kunnen bestanden als powerpoints, excel bestanden, foto’s en dergelijken terughalen.

Computer laten repareren aan huis

Als u een professional nodig hebt voor laptop reparatie in Utrecht kunt u deze ten alle tijden inschakelen. We komen aan huis bij u langs om direct de reparatie uit te voeren. We zijn in de gehele buurt van Utrecht actief en komen meteen naar u toe op het moment dat u ons belt. Als u dus computer reparatie wilt of als er data hersteld moet worden dan kunt u bij ons terecht. Maak gelijk een afspraak wanneer u een probleem constateert aan uw laptop en bel ons op.

 

https://mypcutrecht.nl/