Web-raketa

mei 06, 2019 Computers / Shopping

Office 365 back-up onmisbaar

Het meest pijnlijke deel van een computercrash is vaak het verlies van gegevens, maar met Office 365 back-up zal er geen sprake zijn van een pijnlijk verlies van gegevens. Als je wel eens last hebt gehad van een computer die gecrasht is, herken je het vast en zeker. De angst of je je gegevens wel weer terug krijgt, Je foto’s alle mappen en andere items op je computer. Als je de standaard back-up functie van Office gebruikt, kan het zijn dat je alsnog teleurgesteld wordt. Omdat al te vaak is gebleken dat niet alles is meegenomen in een back-up. Als je al een back-up maakt. Bekijk de back-up service van Backupmyoffice 365.

Herstel vanaf uw Office 365 back-up

Het eenvoudigweg herstellen van de gegevens van uw meest recente Office 365 back-up, is verreweg de gemakkelijkste, snelste en meest stressvrije manier van gegevensherstel na een crash. Hiermee bewaar je automatisch al je bestanden en e-mails. Zelfs langer en veiliger dan de standaard retentiepolicy van Office. Ook per ongeluk verwijderde bestanden kun je weer terughalen.

Oeps, er is helemaal geen back-up laat staan een Office 365 back-up? Nou, dan wordt het een ander verhaal.

Een laatste strohalm om je aan vast te grijpen

Als je een groot budget hebt (ik geloof dat we het over honderden, zo niet duizenden euro’s hebben) en de gegevens die je hebt verloren zijn zo belangrijk voor je, dan is het misschien de moeite waard om contact op te nemen met een data recovery service. Maar dan moet je diep in de buidel tasten.

Leer van deze les

Of je je gegevens nu succesvol kunt herstellen of niet, er is hier een belangrijke les die iedereen een keer moet leren, op de harde manier: Maak een back-up van je gegevens. Ik weet het, ik weet het. In de tijd dat Office 365-back-up nog niet bestond was het niet zo eenvoudig als het zou moeten zijn om een goede en betrouwbare back-up te maken. Maar anno 2019 kun je je er niet meer achter verschuilen dat het zo moeilijk is. Onderschat het belang van een up-to-date back-up niet. Ik hoop in ieder geval dat je van deze ervaring leert en zo snel mogelijk een regelmatig back-up plan opstelt om jezelf te beschermen tegen een herhaling van wat in het ergste geval een rampzalig verlies van al je gegevens kan zijn. Neem daarom vandaag nog contact op met de professionals van Backupmyoffice365 en laat je informeren over de mogelijkheden en de kosten.