Web-raketa

feb 06, 2019 Computers / Shopping

Sieraden display een must voor elke sieradenparty

Met een sieraden display maak je van elke sieradenparty een van de meest winstgevende manieren om je sieraden te tonen én te verkopen. Je hebt op deze manier geen last van andere concurrerende juweliers. In plaats daarvan heb je elke avond een zeer gerichte groep van kopers die graag elkaar aanmoedigen om te winkelen. En op een sieradenparty is er niemand anders dan jij van wie ze kunnen kopen. Van alle manieren waarop je je sieraden kunt verkopen, vragen dit soort avonden bij mensen thuis over het algemeen de kortste tijdsinvestering van jou maar dan wel met het grootste financiële rendement. In slechts enkele uurtjes tijdens zo’n juwelen thuis party, kun je al enkele tientallen euro’s verdienen door de verkoop van juwelen. En je hoeft geen stageld of commissie te betalen. Je geeft de gastvrouw een prachtig sieraad en een korting die gebaseerd is op het financiële succes van die avond.

Een sieraden display zorgt voor een professionele uitstraling

Met een sieraden display zorg je voor een goede en professionele uitstraling. Het is belangrijk om op tijd klaar te zijn met het klaarzetten van alle displays nog voor de sieradenparty begint. Zorg dat je weet hoeveel tijd je maximaal nodig hebt om alles klaar te zetten, en voeg daar nog eens 15 minuten extra aan toe. Stroomlijn alle displays zoveel mogelijk door thuis alle sieraden displays zoals oorbel displays, ketting displays al volledig in te richten. Je gastvrouw rekent op een 3 uur durende sieradenparty, en je wilt haar niet tot last zijn door voor de start van de avond 2 uur extra bezig te zijn met het inrichten van alle displays.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Heel veel spiegels bij de hand hebben tijdens zo’n avond is een must! Op die manier kunnen alle gasten zien hoe ze eruit zien als ze je sieraden bij henzelf uitproberen! Dingen uitproberen en de mening van vriendinnen krijgen, is wat een sieradenparty juist zo leuk maakt voor je gastvrouw én haar vriendinnen.

Op de website van Nova Sieraden displays kun je een goede indruk krijgen van het uitgebreide assortiment aan sieraden displays.