Web-raketa

nov 30, 2020 Computers / Shopping

Trapleuningen gemaakt van verschillende materialen

Een stevige trapleuning op de juiste hoogte is van groot belang om een veilige trap te realiseren. Echter, voor welk materiaal moet je kiezen bij het aanschaffen van een trapleuning? Ook wil het oog wat, dus voor welke materiaal voor een nieuwe trapleuning kies je dan? Lamiwood biedt een groot assortiment aan trapleuningen gemaakt van diverse materialen. Voor meer informatie over trapleuningen van Lamiwood breng je dus een bezoekje aan de website of lees je hieronder meer!

Trapleuningen van diverse materialen

Stalen trapleuningen bieden uiteraard houvast en worden gekenmerkt door het feit dat ze stevig zijn. Echter, stalen trapleuningen zijn ook zwaar. Vaak worden dit soort trapleuningen afgewerkt met een laagje poedercoat, zodat de buizen er mooier uit komen te zien. Een ander type stalen trapleuningen is een trapleuning gemaakt van roestvrijstaal ook wel RVS genoemd. Deze trapleuningen kunnen in verschillende varianten geleverd worden, waaronder een Gebogen trapleuning. Eveneens kan een trapleuning van buigbaar kunststof in ronde vormen opgeleverd worden. Om die reden zijn deze twee materialen zeer geschikt voor wenteltrappen, omdat deze uiteraard een spiraalvormige trapleuning vereisen. Wenteltrappen zijn bovendien zeer geschikt voor woningen waarin de ruimte voor de trap beperkt is, wat belangrijk is om in acht te nemen bij het doorvoeren van een traprenovatie. Bij Lamiwood is het verder mogelijk om de trapleuning van buigbaar kunststof in wel zes verschillende kleuren te bestellen, dus er is voor ieder wat wils!

Meer informatie of advies ontvangen?

Ben jij geïnteresseerd geraakt in de verschillende trapleuningen die Lamiwood te bieden heeft? Schroom dan niet om naar de website te surfen en het assortiment te bekijken! Wie weet, raak jij verliefd op een nieuwe trapleuning en kun jij niet wachten om een traprenovatie te starten. De experts van Lamiwood helpen je graag bij het uitzoeken en adviseren je met passie over de diverse mogelijkheden in trapleuningen en traprenovaties.

https://www.lamiwood.nl/