Web raketa
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voorkom de verspreiding van virussen met een desinfectiepaal met dispenser uit de groothandel

In uw winkel, horecagelegenheid of bedrijf wilt u mensen een veilig gevoel geven en zorgen voor optimale hygiëne. Voor betere handhygiëne kunt u ervoor kiezen om een desinfectiepaal met dispenser aan te schaffen uit de groothandel. Een desinfectiepaal bij de ingang kan door alle gasten of klanten gebruikt worden en voorkomt de verspreiding van virussen. Niet alleen zorgt u voor een veiligere omgeving, maar u maakt ook een positieve indruk op gasten en klanten. Goede hygiëne zal bijdragen aan een beter imago en daar profiteert u als bedrijf op de lange termijn van. Bij Desinfectie-Paal B.V. kunt u terecht voor desinfectiepalen met dispensers in hun groothandel.

Gepersonaliseerd met logo en reclame

Een desinfectiepaal kan niet alleen voor meer hygiëne zorgen, maar kan ook dienen als reclamemiddel. U kunt de paal laten bedrukken met een ontwerp naar keuze, bijvoorbeeld uw logo of een slogan. U kunt kiezen voor een paal in uw huisstijlkleuren, zodat het een herkenbaar reclamemiddel wordt. Een desinfectiepaal met dispenser uit de groothandel zet u meestal bij de ingang van uw bedrijf, horecagelegenheid of winkel neer. Zo kunnen mensen de paal bij binnenkomst direct gebruiken en staat de paal mooi in het zicht. Maak van een desinfectiepaal meer dan een hygiënemaatregel en zorg ervoor dat het een visitekaartje van uw bedrijf wordt.

Online een desinfectiepaal bestellen

Bij Desinfectie-Paal B.V. kunt u voor desinfectiepalen met dispenser uit de groothandel online terecht. In de webshop kunt u precies zien welke modellen er beschikbaar zijn en er eentje kiezen die bij uw wensen aansluit. Alle palen zijn eenvoudig na te vullen en schoon te houden, zodat u er weinig werk van heeft. De medewerkers staan voor u klaar bij vragen en kunnen u adviseren over een gepersonaliseerde desinfectiepaal. Ze kunnen u laten zien hoe de paal er in huisstijlkleuren en met logo uit komt te zien.

https://www.desinfectie-paal.nl/