Updated : mrt 26, 2018 in Computers / Shopping

Waarom mensen kiezen voor een refurbished toestel

Een refurbished iPhone kopen kent aanzienlijk vele voordelen. In dit artikel leggen we je graag de voordelen uit, zodat je weet waarom het kopen van een refurbished iPhone 5S verstandig is. Ook geven we je tips voor het kiezen van de juiste refurbished aanbieder.

Zorgvuldig gecontroleerd & gereviseerd

In de meeste gevallen wordt een refurbished iPhone 5s altijd goed gecontroleerd. We zeggen in de meeste want per refurbished aanbieder kan er een flink verschil zitten in de kwaliteit van de iPhones. Kies je voor Forza Refurbished? Dan ben je gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit. Bij Forza Refurbished worden iPhones namelijk gecontroleerd op meer dan 50 verschillende punten. Tevens beschikt Forza over een speciale robot.

Robot biedt unieke kwaliteitsgarantie

Forza maakt een groot verschil binnen de refurbished markt. Het bedrijf beschikt namelijk over een speciale robot voor het controleren van de iPhones. Dankzij deze robot kan er een unieke kwaliteitsgarantie worden geboden. Een refurbished iPhone van Forza Refurbished wordt op meer dan 50 verschillende punten gecontroleerd. Eventuele kapotte onderdelen worden vervangen door nieuwe.

Voordeliger dan een abonnement

Het kopen van een iPhone als los toestel heeft ook een aantal voordelen. Met een iPhone 5S goud zit je namelijk niet vast aan een duur abonnement van twee jaar. Als je de 5S combineert met een sim-only kaart ben je helemaal voordelig uit. Wissel je liever ieder jaar van telefoon? Dat kan een stuk makkelijker wanneer je een los toestel koopt.

In conclusie

Wil je graag zeker zijn van een uitstekende refurbished iPhone? Ga dan voor een refurbished iPhone 5s van Forza Refurbished. Je ontvang standaard 2 jaar garantie. Daarnaast vind je ook nog eens de scherpste prijzen voor de beste kwaliteit.

https://www.forza-refurbished.nl/apple-iphone/5s/