Web raketa
Image default
Aanbiedingen

Schakel Verhuisbedrijf Snelle Jongens in voor een seniorenverhuizing

Verhuizen naar een seniorenwoning betekent voor u het inluiden van een nieuw tijdperk. We laten u in deze blog zien hoe u met het behulp van Verhuisbedrijf Snelle Jongens binnenkort verkast.

Zelf bepalen

Waar de meeste verhuisbedrijven iedere taak uit handen nemen, geeft u hier zelf invulling aan. Dat betekent dat uzelf beslist wat voor handelingen de verhuizers uitvoeren. Hierdoor kunt u ervoor kiezen om uw spullen zelfstandig in te pakken in plaats van dat over te laten aan de medewerkers. Het maakt dus niet wat u wenst, we ondersteunen u graag.

Inboedel

Een reguliere woning inruilen voor een seniorenwoning houdt eveneens in afscheid nemen van geliefde zaken, want er is simpelweg geen ruimte voor elk item in de volgende woning. U krijgt vervolgens verschillende mogelijkheden, zoals bezittingen verkopen, schenken aan kringloopwinkels of tijdelijk opslaan bij ons. Zo heeft u rustig de tijd om na te denken over wat u gaat doen met dit vraagstuk. Bovendien werken we niet met tussenpersonen. Hiermee onderhoudt u het contact met een persoon over dit thema die u van deskundige adviezen voorziet.

Spoedige verhuizing

We heten natuurlijk niets voor niets Snelle Jongens. We danken mede onze naam aan het feit dat we vaak binnen een dag een traject opzetten. Daardoor hoeft u niet lang te wachten na een besluit en zet u tevens vervolgstappen om een aanstaande fase te verwelkomen.

Daarnaast starten we op het moment dat u het beste ligt. Dus bent u van nature een ochtendmens? Dat vinkt u dat aan op de offerteaanvraag. Daarna verschijnen we op het aangegeven dagdeel. Datzelfde geldt overigens voor middagen en avonden. Kortom, we voegen ons naar uw ritme.

Ervaring

We dragen 10 jaar aan ervaringen met ons mee. Deze jaren stonden voor het aanscherpen van het servicemodel, met getrainde en voorgelichte medewerkers als gevolg.
Daarnaast zijn we gewaardeerd met positieve ervaringen van talloze klanten.
Dus wilt u een plan uitwerken om te vertrekken naar een seniorenwoning door middel van een seniorenverhuizing? We helpen u daarbij.

Verder begeleidden we al vele trajecten over seniorenwoningen. Met andere woorden: we zeggen altijd ja op uw verzoeken, omdat we uiteenlopende situaties meemaakten en daardoor doelgericht handelen
Denkt u nu: ik wil het proces ingang brengen. Bezoek dan onze website om contact op te nemen via diverse kanalen.

Daarmee spot u hoeveel kansen er zijn om vlot van een begin naar een eindresultaat te gaan.
Bekijk de verdere voordelen op www.verhuisbedrijfsnellejongens.nl

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/seniorenverhuizing/