Web raketa
Image default
Internet

Website laten maken in Zeeland

Online presentatie

Ooit bestond er een wereld zonder internet. En dan hebben we het niet eens over zo heel lang geleden. We schreven elkaar brieven. De postzegels op deze brieven werden gespaard. En de antwoorden op onze vragen vonden we in een 26-delige encyclopedie, die in ieder huishouden wel aanwezig was. En toen ineens was daar internet. Toegankelijk voor het grote publiek vanaf de jaren 90. En kijk waar we nu staan?

Werken – en in sommige gevallen zelfs leven – zonder internet is zo langzamerhand vrij ondenkbaar geworden. Zonder internet ligt ons leven plat. Je zou kunnen zeggen dat het onze levensader is geworden. In nog geen 30 jaar is ons bestaan volledig afhankelijk geworden van deze allesbepalende technologie.

Eindeloze mogelijkheden, ongekende concurrentie

Met de komst van het internet lag de wereld ineens aan onze voeten. Ongekende zakelijke mogelijkheden. Grenzen vervaagden. En we kwamen voor nieuwe uitdagingen te staan. Want hoe profileer je je op een podium waar circa 1.853.485.504 websites wereldwijd strijden om de aandacht van de ander? Dat zijn bijna 2 miljard websites en dit aantal groeit per seconde.

Online goed gevonden worden is de ultieme droom van iedere ondernemer. We duiken daarom massaal op de kunst van een ‘hogere ranking’. Of beter gezegd: Goed gevonden worden op het internet. Een snelle online rondgang leert dat veel bedrijven veel moeite doen om gevonden te worden, maar daarbij een belangrijke stap overslaan.

Want wanneer je eenmaal als bedrijf gevonden bent, wil je deze bezoeker natuurlijk niet teleurstellen. Jouw website moet kloppen. Het verhaal krachtig zijn. En de lay-out aantrekkelijk. Daarin kun je het verschil maken. Een goede website overtuigt en stimuleert tot de aankoop van jouw dienst of product.

Eerste indruk

Maar hoe bereik je dat? Door in ieder geval een goede website te laten maken. Functioneel. Beschrijvend. Snel. En op zijn minst ‘responsive’. Dit betekent dat jouw website zich aanpast aan het apparaat waarop deze wordt getoond. Dit lijkt logisch, maar hoe vaak stuit je vandaag de dag nog op een website waar de teksten niet geheel getoond worden of de foto’s niet laden? Onbegrijpelijk dat ondernemers kiezen voor zo een eerste indruk.

Een functionele website is niet automatisch duur. In tegendeel! Er zijn tal van betaalbare oplossingen waarmee iedere ondernemer in staat is om zich op een professionele ‘responsive’ manier online te profileren. Ben je zelf niet zo technisch aangelegd en wil je graag een website laten maken? Bekijk en vergelijk dan verschillende partijen die dit voor jouw bedrijf kunnen doen. Op zoek naar een website laten maken Zeeland? Bekijk dan eens de website van Wolf Online Marketing.

https://www.wolfonlinemarketing.com/