Web raketa
Image default
Aanbiedingen

De Computerbril is Ideaal Voor Tijdens Het Werken Achter een Beeldscherm

Met de computerbril op sterkte maar ook zonder sterkte help je je ogen te ontspannen. Als je dagelijks voor je werk achter de computer zit heeft dat niet alleen een effect op je ogen maar ook op de rest van je lichaam. Hoofdpijn, nek of rugpijn, zware oogleden, vermoeidheid en moeite om te focussen zijn bekende klachten die voortkomen uit langdurig achter een computer te zitten zowel privé als op het werk. Vaak is men zich er niet van bewust maar langdurige concentratie op een beeldscherm van computer, smartphone of tablet is een aanslag op je ogen.

Nadeel zonder de computerbril

Op je werk kijk je niet aleen naar je computerscherm. Als je veel met de computer werkt, maak je veel verschillende bewegingen. Je moet documenten lezen, met je collega’s praten waardoor je ogen zich voortdurend moeten aanpassen aan de verschillende afstanden. En tussendoor kijk je ook nog even op je smartphone. Aan het einde van de dag zijn je ogen droog, rood en branderig en heb je ook last van je schouders.

Verschil computerbril of leesbril

Vaak zie je dat men een leesbril gebruikt maar een leesbril is bedoeld voor zeer korte afstanden. Om teksten en video’s op de computer goed te kunnen zien zal je met een leesbril je onbewust dichter naar het beeldscherm toe bewegen. Hierdoor neem je een slechte houding aan wat spanning in nek en rug veroorzaakt.

Het voordeel van een computerbril op sterkte

Een goede oplossing is om een computerbril op sterkte te gebruiken in plaats van een gewone leesbril. Het voordeel van de computer bril is dat deze precies is afgestemd op de bewegingen van de ogen tijdens werkzaamheden. Een computer bril op sterkte is een bril met enkelvoudige glazen met een stevig montuur die je de hele dag op kan houden. Een ander groot voordeel is dat wanneer je een computerbril aanschaft je ook een stuk scherper gaat zien. Het verschil is enorm groot en aan het einde van de dag heb je nauwelijks last van vermoeide ogen. Je hoeft niet meer zo dicht op het beeldscherm te kruipen en te knijpen met je ogen.

Computerbril en Blueblockfilter

Tablets, smartphones en andere digitale apparatuur zijn veroorzakers van verandering van het lichtspectrum waar we aan bloot gesteld staan. Gewoon UV licht wordt geabsorbeerd door het voorste deel van het oog. Blauw licht echter dringt zelfs door tot op het netvlies! Met een blueblock computerbril wordt het blauwe licht afgebroken waardoor het netvlies bespaard blijft hiervan.

De beste computerbril kopen

Je hebt goedkope computerbrillen en hele dure brillen varierend van 30 euro tot wel 300 euro. Vaak zijn de hele dure brillen speciaal gemaakt voor mensen die verschillende oogsterktes hebben. Computerbrillen zijn leverbaar in diverse sterktes varierend van +1.00 tot +3.00. Een computerbril kopen kan heel gemakkelijk bij computerbril.org. Ook is er bij computerbril.org een bril met extra sterkte leverbaar. De computerbrillen worden geleverd inclusief blueblockfilter. Dit heeft als voordeel dat de glazen bescherming bieden tegen overmatig blauw licht.

Voor een goede computerbril kunt u het beste een kijkje nemen bij de webwinkel van Computerbril.org

https://computerbril.org/

Gerelateerde artikelen

Anders werken door corona: tips?

Ken Het Verschil Tussen Onvoorzichtig en Roekeloos Rijden

CreĆ«ren van geanimeerde video’s, marketingstrategieĆ«n