Web raketa
Image default
Aanbiedingen

De 3 belangrijkste voordelen van een verdiepingsvloer in uw bedrijfspand

De 3 belangrijkste voordelen van een verdiepingsvloer in uw bedrijfspand

Waarschijnlijk bent u bij deze blog uitgekomen omdat u benieuwd bent wat de voordelen zijn van een verdiepingsvloer in uw bedrijfspand. Dit is een zelfdragende (staal)constructie die gemonteerd wordt tussen twee al bestaande verdiepingen van een bedrijfspand, maar het kan ook heel goed worden toegepast in een magazijn, een warenhuis of een sportschool bijvoorbeeld. Het wordt veelal ingezet om extra ruimte te creëren. Hieronder zullen we de drie belangrijkste voordelen van een verdiepingsvloer in uw bedrijfspand uitlichten. Leest u mee?

 

Een rigoureuze verbouwing of verhuizing kan worden uitgesteld

Zoals hierboven al even kort is benoemd, wordt een verdiepingsvloer veelal ingezet om extra ruimte te creëren. Soms loopt u als ondernemer tegen het probleem aan dat u onvoldoende ruimte hebt, bijvoorbeeld om alle spullen kwijt te kunnen. Ook kan het natuurlijk zijn dat de kantoorruimtes ontoereikend zijn. Een mogelijke optie is dan om het pand op de schop te gooien en te verbouwen. Maar hier zit helaas vaak wel een behoorlijk kostenplaatje aan. Verhuizen doet u natuurlijk ook niet zomaar één, twee, drie. Met een verdiepingsvloer kan een rigoureuze en kostbare verbouwing of verhuizing echter worden uitgesteld. U krijgt er namelijk in één klap zoveel extra ruimte bij, dat deze plannen op de lange baan geschoven kunnen worden.

 

Een optimale benutting van de beschikbare ruimte

Met een verdiepingsvloer kunt u de beschikbare ruimte bovendien optimaal benutten. Vooral in ruimtes met een vrij hoog plafond, zoals grote magazijnen bijvoorbeeld, kan een verdiepingsvloer een prima oplossing zijn om toch het meeste uit het pand te kunnen halen. Ook al zijn stellingen nog zo hoog, in de meeste gevallen reiken ze alsnog niet tot aan het plafond. En dat is natuurlijk een verspilling van ruimte. Ruimte die dankzij een verdiepingsvloer wel maximaal benut kan worden.

 

Een verdiepingsvloer kan naar wens worden aangepast en uitgebreid

Wist u dat verdiepingsvloeren helemaal op maat worden gemaakt? Daarnaast kunnen ze naar wens worden aangepast en uitgebreid. Ideaal wanneer de extra ruimte toch niet helemaal toereikend blijkt te zijn of u de plaatsing toch niet helemaal perfect vindt. Hoewel het flinke constructies zijn, kunnen verdiepingsvloeren eenvoudig gedemonteerd en verplaatst worden.

 

http://www.noltemezzanine.nl/