Web raketa
Image default
Mode en Kleding

BH met beugel

BH met beugel

Vroeg of laat is het tijd voor één of meerdere nieuwe bh’s. De kans dat jij momenteel een favoriet hebt, die is natuurlijk ontzettend groot. We kunnen je wel vast verklappen, dat je absoluut niet de enige bent met een favoriete bh. Een groot deel van de vrouwen heeft namelijk slechts twee bh’s die de regelmatig wisselen. Toch is er een keer een moment dat je afscheid zal moeten gaan nemen van je huidige bh. Een bh gaat immers helaas niet je hele leven mee. Wanneer je dan op zoek moet naar een nieuwe bh, dan zal je doorgaans zoeken naar een zelfde soort als wat je altijd hebt gehad. We kunnen je vast uit de droom helpen, want de kans dat jij dezelfde bh terugvindt, die is nihil. Draag jij normaliter altijd een bh met beugel, dan hebben wij een aantal tips voor je, zodat jij een geschikte nieuwe bh kunt vinden.

Neem je oude bh mee

Het klinkt misschien ontzettend gek, maar wanneer jij een favoriete bh hebt, dan wil je natuurlijk een bh hier zo dicht mogelijk bij in de buurt komt. Het is dan helemaal niet gek om je oude bh mee te nemen naar de winkel, zodat je samen met de medewerker kunt kijken naar een geschikte bh. Door de kennis die de medewerker bezig, kunnen ze vaak aan de vorm gemakkelijk zien wat voor type bh het betreft. Stel je draagt altijd een plunge bh, dan hoeven ze waarschijnlijk nu niet naar de push up bh’s te kijken. Ondanks dat ze wellicht de desbetreffende bh niet meer voor je hebben, kunnen ze toch kijken of ze iets voor je hebben wat hierop lijkt. 

Alternatieven

Wanneer je een bh met beugel draagt, dan kan het zijn dat wanneer je aan je borsten bent geholpen, dit niet heel prettig zit. Voor de time being kun je dan kiezen voor een anita care bh of een beugeloze bh. Op deze manier verlicht je de druk en heb je geen last van een beugel die eventueel in je huid prikt. Je kunt dan toch genieten van de ondersteuning die je van een bh mag verwachten en hoef je niet bang te zijn dat je jezelf bezeert. Wanneer je wond dan is genezen, kun jij je nieuwe bh gewoon weer verwisselen voor een model wat je altijd gewend bent en hoef je je geen zorgen te maken over vervelende complicaties.