Web raketa
Image default
Dienstverlening

Een perfecte verhuizing door een bestelwagen te huren

Een verhuizing is een dure aangelegenheid. Daarom is het niet verwonderlijk dat u dit het liefst zo goedkoop mogelijk wil uitvoeren. Een stap in de goede richting is uw verhuizing zelf uitvoeren met de hulp van vrienden en familie. Uw personenauto is waarschijnlijk niet geschikt om uw hele inboedel te verplaatsen in een ritje. Een bestelbus huren kan hierbij een goede optie zijn.

Alle formaten mogelijk

Blue Rent a Car biedt u verhuisbussen aan in alle formaten, zodat hoe groot uw inboedel in kubieke meters ook is het huren van een bestelwagen een reële optie is voor u. Op de website kunt u over de mogelijkheden en de extra opties lezen. Voor vragen kunt u 24/7 contact opnemen met uw dichtstbijzijnde locatie. Vestigingen vindt u in Amsterdam, Alphen aan den Rijn en Den Bosch. Als u een keuze gemaakt hebt, kunt u online uw bestelling plaatsen, zodat de bestelwagen voor u klaar staat wanneer u hem komt huren.

Een keer rijden

Juist, omdat er meerdere formaten bestelbussen te huren zijn, verzekert u zichzelf ervan dat u waarschijnlijk slechts een keer op en neer hoeft te rijden. Dit bespaart tijd. Tevens kunt u tegen een kleine meerprijs hulpmiddelen, zoals dekens, verhuisdozen en spanhaken, mee huren.

Meerdere dagen mogelijk

Wilt u uw verhuizing over meerdere dagen trekken, dan is dit ook geen probleem. Bij het huren van uw bestelwagen, wordt vooraf gevraagd hoe lang u de bestelbus wil huren. Dit kan voor een losse dag, maar ook voor een weekend, drie dagen, een week of elf dagen. Let wel op dat hoe langer u de bus huurt, des te goedkoper de dagprijs wordt. Weet u van tevoren dat u de bus meerdere dagen zult moeten gebruiken, huur de bus dan voor langere tijd in.

Ontdek kilometervrij rijden

Een bijkomend voordeel is dat u een bestelbus en personenbusje kilometervrij kunt huren bij het verhuurbedrijf. Dit houdt in dat hoe ver u ook moet rijden, er geen extra bijbetalingen gerekend worden. Besluit een personenbusje kilometervrij te huren en u kunt er zo mee rijden naar de Costa Brava of de Italiaanse Toscane. U betaalt hiervoor niks extra’s. U dient wel aan te geven, wanneer u met het personenbusje dat u kilometervrij kunt huren buiten de Benelux gaat rijden.