Web raketa
Image default
Dienstverlening

Last van stankoverlast? Dit rioolbedrijf doet rioolonderzoek in de regio Breda

Heeft u al dagen last van een vreemde geur in huis of spoelt uw toilet niet of niet goed door? Misschien is er iets mis met uw riool. Gelukkig is Groeneveld Riooltechniek er voor u. Dit bedrijf doet rioolonderzoek in Breda en verlost u zo snel mogelijk van de overlast. Naast rioolonderzoek in de buurt van Breda, is het bedrijf er voor het repareren van ontstoppingen en voor renovatie van uw riool.

Het bedrijf

Groeneveld Riooltechniek bestaat al bijna 40 jaar en is gespecialiseerd in rioolonderzoek in de regio Breda. Waar het bedrijf klein en lokaal begon, is het nu uitgegroeid tot een groot bedrijf dat werkzaam is in heel Nederland. De naam Groeneveld Riooltechniek bestaat pas sinds 2000, toen het bedrijf zich vestigde in Werkendam. Twee jaar later werd het bedrijf uitgebreid door Groeneveld Industriële Reiniging B.V. In 2011 is Groeneveld Relinen/ Renovatie aan het bedrijf toegevoegd en is Groeneveld Riooltechniek uitgegroeid tot het bedrijf dat we vandaag de dag kennen.

Belangrijk werk

Het is belangrijk dat de problemen aan het riool zo snel mogelijk worden verholpen. Hoe langer u wacht, hoe erger het probleem wordt. Bovendien wilt u zelf natuurlijk ook dat het probleem zo snel mogelijk verholpen is, zodat u geen last meer heeft van de stank of verstopping. Gelukkig staat Groeneveld Riooltechniek 24/7 voor uw klaar met advies en hulp en zal er zo snel mogelijk een medewerker naar u toe komen om het riool te repareren.

Goede service

Groeneveld Riooltechniek vindt goede service uitermate belangrijk. Het bedrijf doet alles voor zijn klanten. Groeneveld Riooltechniek is niet alleen snel, maar ook kwalitatief goed. Klanten kunnen van het bedrijf op aan en weten dat de medewerkers altijd hun afspraken na komen. Bovendien houdt het bedrijf intensief contact met zijn klanten. Zo is er ruimte om uw wensen aan te geven en kan er tijdens de reparatie nog overlegd worden over de mogelijkheden.

https://www.riooltechniek.nl/