Web raketa
Image default
Dienstverlening

Website laten maken Den Haag Snel, Gemakkelijk & Betaalbaar website laten maken

Handige tips als je je website wilt laten maken in Den Haag. Er zijn een aantal valkuilen waar organisaties, groot en klein, tegenaan lopen als ze een website willen laten maken. Zo zijn er veel bekende projecten om aan terug te denken om te kunnen zien hoe kosten en verspilde tijd soms ervoor kunnen zorgen dat ICT-projecten volledig kunnen mislukken. Zo koste een nieuw ICT-systeem voor de Sociale Verzekeringsbank de belastingbetaler meer dan 40 miljoen euro. Een mislukt ICT-project bij de Belastingdienst verzorgde uiteindelijk zelfs een bonnetje van ruim 200 miljoen. Vanwege deze redenen is het belangrijk om eventuele valkuilen goed in kaart te hebben. 2 hiervan worden hieronder even grondig uiteengezet:

Voortraject

‘Zo hier zijn de sleutels, als u hier even kunt tekenen?’ De makelaar wijst naar een papiertje dat voor je ligt. Dat zou nogal vreemd zijn, toch? Een goede makelaar zal minstens eerst vragen wat het is je precies zoekt op de huizenmarkt. Zonder grondig voortraject waarin duidelijk wordt hoe groot het huis ongeveer moet worden en wie er allemaal moeten gaan wonen zal een makelaar nooit het goede huis voor je kunnen vinden.

Om dezelfde reden zal een goed webdesign bureau goed met je in gesprek moeten voordat duidelijk is wat het is dat er moet gebeuren en wat het doel van je website moet worden. Een website die jouw bedrijf moet laten groeien vergt ook meer dan eenmalige inspanning. Succesvolle websites ontwikkelen zichzelf voortdurend om doelstelling te kunnen bereiken.

Proces van een website laten maken 

Tijdens elk project is het heel makkelijk om tussen opdrachtgever een uitvoerder een situatie te ontstaan waarbij, gedurende het hele traject, kleine aanpassing erbij komen ten opzichte van het oorspronkelijke plan. Dit kan ervoor zorgen dat geleidelijk, zonder dat beide partijen het doorhebben, de werklast hiervan zo groot is dat deadlines worden gemist en begrootte uren op zijn voordat het project volledig af is.

Wekelijkse updates

Doormiddel van wekelijkse besprekingen en rekening te houden in de begroting met zulke extra taken, kan het tegen worden gegaan, maar belangrijk om te weten is dat het nooit volledig te voorkomen is.

Wil je vandaag starten met het laten maken van een website voor de regio Den Haag? Nofie.nl maakt online vindbaarheid haalbaar voor iedereen.