Web raketa
Image default
Eten en drinken

Heel Nijmegen bestelt partycatering via dit eenvoudige platform

Catering bestellen in Nijmegen

Die unieke gemeente biedt altijd wat te doen. Zo geniet Nijmegen talloze festivals en een spetterende uitgaanscentrum die u jaarlijks kunt doorstruinen. Wilt u meer te weten te komen over wat u kunt meemaken in Nijmegen? Volg dan dit linkje. In zo’n feestelijke gemeente, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen zoekend zijn naar een cateraar, alleen de beste kwaliteit levert. Of u nu een zakelijk evenement host of een particulier feestje geeft. Voor de lekkerste catering uit Nijmegen komt u bij Happie. De beste gerechten regelen voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, babyshower of zakelijke bijeenkomst doe je bij Cateraar Happie Delivery. Via onze online winkel heeft u uw lievelingsgerechten in een handomdraai voor elkaar. Maar welke heerlijke opties heeft Happie Delivery Catering allemaal in Nijmegen? U zit hier helemaal goed voor heerlijke middagmaaltijden, de meest unieke party snacks, de meest smaakvolle buffetten en zelfs de meest malse BBQ’s, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot het opruimen. Zelfs  de afwas wordt geregeld. Dat is toch als muziek in de oren?


 

Welke soorten catering leveren wij allemaal in Nijmegen?

De webwinkel van Happie staat boordevol met heerlijkheden. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten catering.

 

Lunch bestellen of toch een high tea, buffet of BBQ?

De beste middag maaltijden regel je bij Happie Delivery in Nijmegen. Voor iedereen staat er wel wat tussen in onze webwinkel. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. Laat indien gewenst uw lunches individueel verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat een optie. Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen wij, net als vele, voor een gezondere wereld.  Wilt u u voorkeur voor iets luxers dan een zo’n gangbare middagmaaltijd, dan kunt u gaan voor een High Tea. Diverse opties helemaal vol met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, scones en smakelijke ciabattas met roomkaas. Te bestellen voor grotere groepen of kleine recepties. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er uiteraard rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is volkomen geen probleem. Buffetten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De beste avondmaaltijden van Nijmegen, kan je wel zeggen. De keuze online is enorm. U vindt van Mexicaanse maaltijden tot visbuffetten! Tevens, kunt u geheel uw eigen menu laten samenstellen. Zo bepaalt u totaal zelf welk menu wij op uw bijeenkomst leveren. Houdt u van een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering! Dat kunnen wij van A tot Z voor u regelen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De BBQ-pakketten worden bezorgd in geheel Holland.

 

Borrelhapjes en tapas

Zalige en ambachtelijke borrelhapjes bestellen doet heel Nijmegen in de webshop van Happie. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van canapés tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaal. De partysnacks worden bezorgd in elke provincie van ons land. Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden het tapasmenu dat perfect past bij uw event.