Web raketa
Image default
Eten en drinken

Wil jij komen lunchen in Zeeland? Bezoek dan dit restaurant

Wil jij ook overheerlijk lunchen op een mooie plek in Zeeland? Kom dan zeker eens langs bij het gezellige restaurant van ZeeuwsGenieten in Waarde. Hier vind je namelijk niet alleen een mooie camping, maar ook een gezellig restaurant waar je geniet van een heerlijk hapje en drankje na een lange dag. Iedere dag serveert het restaurant smaakvol en vers eten op een van de mooiste plekken in Zeeland. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Geniet van een uitgebreide lunch of een lekker hapje

Bijzonder lunchen doe je bij dit gezellige restaurant in Zeeland. Je hebt hier de keuze uit diverse lunchopties. Ze werken met verse producten, want er worden voornamelijk seizoensproducten gebruikt in de gerechten. Je wordt daarom ieder seizoen verrast met een andere menukaart! Wil je niet uitgebreid lunchen bij dit restaurant in Zeeland, maar een klein hapje en drankje doen? Kies dan voor een overheerlijke borrelplank en een lekker speciaalbiertje. Natuurlijk geniet je ook van een lekker stuk huisgemaakt gebak en een warme kop koffie. In het voorjaar neem je plaats op het zonnige terras en in het najaar warm je op bij de houtkachel.

Kom ook vergaderen of organiseer een zakelijk evenement

In dit restaurant in Waarde, in Zeeland, kun je er ook voor kiezen om een vergadering te organiseren. Hier zijn namelijk alle benodigde voorzieningen aanwezig om een vergadering of zakelijk evenement te organiseren. Na een dag vergaderen genieten jij en jouw collega’s vervolgens van een heerlijk hapje en drankje.

Neem contact op met de medewerkers

Is jouw interesse gewerkt en wil je ook gezellig komen lunchen bij dit restaurant in Zeeland? Kom dan eens langs of reserveer een tafel! Heb je vooraf vragen? Neem dan contact met hen op via de contactgegevens op hun website. De medewerkers vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

https://zeeuwsgenieten.com/