Web raketa
Image default
Auto's en Motoren

Het motor theorie examen haal je lekker snel met Gelijk Geslaagd

Sta jij te popelen om op je gloednieuwe motor te kunnen stappen maar moet je eerst nog even je theorie- en praktijkexamen halen? Voor het praktijk examen ben je waarschijnlijk al lekker aan het oefenen samen met je instructeur, dus dat moet een makkie worden. De motortheorie moet je waarschijnlijk nog helemaal in je hoofd krijgen. De meeste mensen vinden het lastig om voor het aanleren van de theorie alleen te staan. Gelukkig hoef je daar niet meer alleen voor te staan, dankzij Gelijk Geslaagd! En zoals onze naam eigenlijk al verklapt, met ons ben je gelijk geslaagd voor je motortheorie.

1 dag examen training

Nou verwacht je misschien bij het horen van een theoriecursus, dat wordt wekenlang motortheorie blokken en wekelijks terugkomen naar de trainingslocatie. Nee hoor, niet met ons. Wij bereiden je binnen 1 dag tot in de puntjes voor op het motor theorie examen. Dat doen we zo goed dat vrijwel iedereen de eerste keer makkelijk slaagt voor het examen. Het theorie examen ga je trouwens dezelfde dag nog afleggen.

Hoe we dat voor elkaar krijgen? We leggen kort uit hoe een cursusdag bij ons eruit ziet. Om 07.00 staan wij paraat om te beginnen. Ja, we beginnen lekker vroeg. Dat is misschien een kleine tegenvaller voor je, maar denk maar zo: je bent die middag wel gewoon geslaagd. Na een korte kennismaking met de docent en de andere cursisten gaan we aan het werk. De docent begint met een duidelijke theorieles, die klassikaal gegeven wordt. Alle kennis die je nodig hebt om te kunnen slagen wordt op een uitstekende manier aan jou aangeleerd. Om het makkelijker te maken geeft de docent regelmatig handige tips en ezelsbruggetjes. Ook fijne tips ontbreken niet in de les.

Na de theorieles staat oefenen met examens op het programma. Wij hebben oefenexamens voor je die precies lijken op het officiële examen dat je later die dag bij het CBR voor je neus krijgt. Je weet dus al precies wat je die middag te wachten staat en kan jezelf op deze manier dus echt uitstekend voorbereiden.

Vervoer naar het CBR vanaf iedere trainingslocatie

Na het oefenen, herhaling van de stof en het eventueel stellen van vragen gaan we richting het CBR. Of je nu een cursus motortheorie in Amsterdam, Breda, Arnhem, Nijmegen of een andere plaats volgt, wij zorgen altijd voor vervoer naar het CBR en weer terug naar de trainingslocatie.

Denk aan de ezelsbruggetjes, trucjes en alles wat de docent jou heeft aangeleerd en uitgelegd, dan weten we zeker dat jij als geslaagde de deur van het CBR uitwandelt!

https://www.gelijkgeslaagd.com/