Web raketa
Image default
Bedrijven

Zo verlies je minder geld

Lijkt het bij jou alsof het geld de deur uit vliegt? Dan is het tijd om eens te kijken naar hoe dat anders kan. Zeker als je aan het einde van de maand altijd een probleem hebt en je je dan voorneemt om het de volgende maand anders te doen. Dit is je kans, om het anders te doen… Hoe? Lees het hier.

Inzicht

Als je wil weten waar het geld naar toegaat heb je inzicht nodig. Waar geef je je geld aan uit? Een kasboek bijhouden kan dan een goede oplossing zijn. Ben je niet zo goed met dingen bijhouden? Dan is voor jou misschien de app Grip van de ABM AMRO voor jou handig. Deze app is ook te gebruiken als je bij een andere bank bent, zoals de ASN. De app kan namelijk daaraan gekoppeld worden. Met deze app krijg je inzicht in waar je het geld aan uitgeeft. Wel moet je even opletten dat je checkt of de bank bepaalde kosten goed indeelt. Maar, vaak gaat dit al vrij goed.

Wat kan minder?

Als je ziet waar je het geld aan uitgeeft, kun je ook bepalen waar je wel minder geld aan zou kunnen uitgeven? Hoeveel geld wil je minder uitgeven en waar ga je dan bezuinigen? Wil je nergens bezuinigen? Dan is meer werken wellicht een optie.

Huawei y5 hoesje

Minder geld verliezen kan ook betekenen dat je beter voor je spullen moet zorgen. Koop dus een Huawei y5 hoesje voor je huawei y5 om deze optimaal te beschermen. Met een Huawei y5 hoesje heb je minder kans op beschadigingen. Wat sommige mensen ook fijn vinden aan een Huawei y5 hoesje, of van een ander merk, is dat je zo het scherm beschermt tegen nieuwsgierige mensen.

Wat voor de mobiel geldt, geldt voor alles: wees zuinig op je spullen. Onderhoud ze goed en laat je spullen repareren als het kan. Ook dat scheelt geld. En, hoe minder spullen? Dat betekent dus direct ook dat er minder tijd en geld er nodig is voor onderhoud. Zeker ook iets om bij stil te staan.

https://www.telefoonhoesje.nl/Alle-Huawei-Y5-(2019)-hoesjes