Web raketa
Image default
Aanbiedingen

Ken Het Verschil Tussen Onvoorzichtig en Roekeloos Rijden

Of we het nu willen toegeven of niet, we maken ons allemaal schuldig aan het proberen te multitasken tijdens het rijden. Het gebruik van de mobiele telefoon is waarschijnlijk een van de meest voorkomende afleidingen tijdens het rijden naar attractiepark de panne, en het is waarschijnlijk ook de meest dodelijke, maar het is zeker niet de enige activiteit waarbij we betrokken zijn tijdens het rijden die een gevaar voor onszelf en anderen vormt. Elke dag zien we vrouwen die zich opmaken, mannen die naar vrouwen kijken als ze voorbijlopen, ouders die kakelende kinderen op de achterbank kaineren, of een van de duizend andere dingen die hun volledige aandacht van de weg afleiden. We denken vaak bij onszelf, Wow, kijk naar die eikel. Hij gaat iemand vermoorden, zonder dat we ons bewust zijn van onze eigen acties. Hij is tenslotte een eikel; wij zijn gewoon… druk, toch?

Nogmaals, we zijn allemaal schuldig aan dergelijk gedrag, en als je nog niet had een ongeval, een verkeersboete, of een ander incident als gevolg, je hebt verdomd geluk gehad. Gelukkig worden de meesten van ons wakker geschud voordat we onszelf of iemand anders verwonden of iemands eigendom vernielen. Het ongelukkige deel van die wake-up call is dat het meestal komt in de vorm van het krijgen van een onvoorzichtig of roekeloos rijden verkeer ticket.

Het verschil tussen onvoorzichtig rijden en roekeloos rijden

Het verschil tussen een slordig rijden verkeersovertreding en een roekeloos rijden verkeersovertreding kan verwarrend zijn voor de gemiddelde bestuurder. Het belangrijkste verschil in gedachten te houden is dat een onvoorzichtig rijden overtreding is een misdemeanor overtreding, terwijl een roekeloos rijden verkeerskaart kan resulteren in een arrestatie en een boete. Als u wordt beschuldigd van roekeloos rijden in een incident dat resulteert in iemand die ernstig gewond raakt, kunt u worden belast met een misdrijf. Met een bekeuring voor roekeloos rijden krijgt u punten op uw rijbewijs en moet u een boete betalen, maar dat is dan ook alles. Het gaat om uw rijgedrag, maar niet om uw geestelijke toestand. Dit komt omdat de politieagent die de verkeersboete uitschrijft u gewoon ziet als iemand die slechte keuzes maakt; hij of zij vindt niet dat uw acties opzettelijk gevaarlijk waren.

Roekeloos rijden

Roekeloos rijden is duidelijk anders in die zin dat u tot 90 dagen gevangenisstraf kunt krijgen, zelfs als het de eerste keer is dat u voor deze overtreding wordt aangeklaagd. Dit komt omdat uw rijgedrag wordt gezien als zonder zorg voor het welzijn van anderen op de weg. Met andere woorden, u brengt bewust andere bestuurders in gevaar voor letsel door uw acties. Omdat de wet dit als zo’n ernstige overtreding beschouwt, kan een tweede veroordeling resulteren in een gevangenisstraf van maximaal zes maanden.

Is uw gedrag van invloed op de manier waarop u wordt aangeklaagd

Zoals u ziet, is uw gedrag van invloed op de manier waarop u wordt aangeklaagd, en er zijn ook andere zaken die worden gebruikt om te bepalen hoe u wordt aangeklaagd. Heeft de politieagent u aan de kant gezet omdat hij merkte dat u in en uit het verkeer weefde? Werkte u mee met de politieagent of had u op dat moment een chip op uw schouder? Omdat er een progressie van dingen vanuit het perspectief van de rechtshandhaving als het gaat om een verkeersstop van deze aard – onvoorzichtig rijden naar roekeloos tot agressief rijden, die wordt beschouwd als de combinatie van twee factoren – over te komen als boos en agressief wanneer u bent gestopt kan schadelijk zijn voor hoe de verkeersstop blijkt voor u. Zoals besproken, als je aangeklaagd voor roekeloos rijden, kunnen deze factoren maken de uitkomst een stuk erger voor u, vooral als u besluit om uw verkeer ticket te bestrijden in de rechtbank (die je altijd zou moeten). Zodra de agent vertelt de rechter of de officier van justitie dat hij zag je bezig met X-type van rijgedrag en vervolgens je was vijandig tegenover hem toen hij trok je over, de kansen van de rechter laat je uit gemakkelijk zijn vrij klein. Waar, kunt u niet worden belast met agressief rijden in Florida, maar het concept van agressief rijden kan zeker worden gebruikt in het bepalen van welke manier de aanklacht zal worden geschreven – onzorgvuldig of roekeloos.

We hebben allemaal gehoord van de uitdrukking

We hebben allemaal gehoord van de uitdrukking, Houding is alles. Na verloop van tijd heb ik gemerkt dat is zeer waar en niet alleen als het gaat om de uitgifte van een roekeloos versus onzorgvuldig rijden ticket dus zorg ervoor dat een aangename dispositie te handhaven wanneer getrokken door een politieagent, ongeacht de reden. Als je bezig bent met een activiteit die je aandacht afleidt van je rijden en je wordt aangehouden, is het van cruciaal belang om een positieve houding te behouden als je hoopt om er met de mindere aanklacht vanaf te komen. Natuurlijk, mobiele telefoon gebruik gaat worden een moeilijker te verkopen deze dagen dan iets als het draaien van de radiozender, want er is zo veel controverse onlangs in de media over de veiligheid van hun gebruik tijdens het rijden. Dit mag u er echter niet van weerhouden beleefd te blijven en nooit toe te geven dat u roekeloos gedrag vertoont. Het is mijn ervaring dat agenten, net als rechters, onverdraagzaam zijn tegenover excuses voor het overtreden van verkeersregels..

Houd in gedachten dat het niet uitmaakt de regio waarin u rijdt

Houd in gedachten dat het niet uitmaakt de regio waarin u rijdt, is de kans groot dat er honderden, zo niet duizenden, van de wetshandhavingsfunctionarissen wier taak het is om bestuurders die misschien niet betalen zo veel aandacht aan hun rijden als ze zouden moeten vinden. Ongeacht het aantal rond, het duurt slechts een politieagent, sheriff’s deputy, of snelweg patrouille officier om te zien u zich bezighouden met afgeleid rijden om uw leven te compliceren voor een beetje. Blijf geconcentreerd op uw rijden, omdat de kaarten zijn gestapeld tegen u. Dit is een heel goede reden waarom je moet altijd het advies inwinnen van een goede verkeersovertreding advocaat.

Als u een verkeersovertreding krijgt voor roekeloos rijden, bel me dan voor een gratis consult op 967-954-9888. Wij kunnen u helpen om niet alleen te bepalen welke aanklacht u waarschijnlijk te wachten staat, maar ook om een goede verdediging voor de rechtbank te bedenken, zodat u de aanklacht van roekeloos rijden kunt verminderen tot onvoorzichtig rijden. Nog beter, we kunnen zelfs in staat zijn om de verkeersovertreding in zijn geheel te verwerpen.

https://ticketforsale.nl/