Web raketa
Image default
Aanbiedingen

Rijden in De Regen in Florida – Raak Niet in Paniek

Regen is gewoon een onderdeel van het leven in Zuid-Florida. Zonder de hoeveelheid neerslag die we krijgen, zou dit gebied niet zo weelderig en mooi zijn als het is, en het zou niet de duizenden transplantatie bewoners en toeristen trekken die het doet. Helaas, lijkt het paniek te veroorzaken bij veel van onze chauffeurs.

We hebben het allemaal zien gebeuren

We hebben het allemaal zien gebeuren tijdens get dagje uit brabant volwassenen. Het ene moment lijkt het verkeer gewoon door te rijden, dan vallen er vier dikke regendruppels en gaan de remlichten branden als kerstversieringen op Times Square. We krijgen hier heel veel regen. Of het nu orkaanseizoen is of een van de onweersbuien die dagelijks schijnen voor te komen, de kans dat je in nat weer moet rijden is groot. Het gebeurt zelfs zo vaak dat sommigen van ons deze stormen nauwelijks nog opmerken.

Het is geen toeval dat er zoveel verkeersongevallen gebeuren tijdens of vlak na een regenbui. Onveranderlijk gebeuren er twee dingen. Ofwel hebben veel bestuurders een reflexmatige reactie en gaan ze vol op de rem staan, terwijl vele anderen nalaten hun rijgedrag aan te passen aan de omstandigheden van dat moment. De laatste van de twee reacties kan resulteren in de afgifte van de beruchte rijden te snel voor omstandigheden verkeerskaartje.

Dit is een lastige bekeuring

Oh, dit is een lastige bekeuring. Ik zeg dat omdat, ongeacht de omstandigheden, als je ergens in het land een ongeluk hebt, door regen, sneeuw, verblindende zonnestralen, kuilen, wat dan ook, je een bekeuring kunt krijgen voor te snel rijden voor de omstandigheden. Is dat niet handig? Het komt erop neer dat de wet zegt dat er geen geldige reden is voor een verkeersongeval – je moet gewoon te hard gereden hebben. Dit maakt de weg vrij voor een agent om je een willekeurige verkeersovertreding te maken, waarbij hij weinig andere maatstaven hanteert dan zijn eigen oordeel.

Volgens Florida GS 316.183

Volgens Florida GS 316.183, zal niemand een voertuig op een snelweg besturen met een hogere snelheid dan redelijk en verstandig is onder de omstandigheden en rekening houdend met de werkelijke en mogelijke gevaren die dan bestaan. Daar is dat woord weer dat je me zo vaak hoort citeren als ik het over de Florida verkeerswetten heb – prudent.

Ah, voorzichtig. Het gebruik van dergelijke taal in onze Florida verkeerswetgeving maakt de interpretatie van die wetten nogal vaag en open voor individuele interpretatie. Het maakt het ook gemakkelijk voor agenten om redenen te vinden om verkeersboetes uit te schrijven. In sommige gevallen, echter, is het nuttig om een goede verkeer ticket advocaat die vaak mazen in de geldigheid van uw verkeer ticket kan vinden. Immers, normen zoals redelijk en prudent zijn subjectief voor alle betrokken partijen.

Toch moet u goed nadenken over hoe u reageert als het gaat regenen

Toch moet u goed nadenken over hoe u reageert als het gaat regenen. Probeer uzelf of anderen niet in gevaar te brengen door plotseling te reageren. Probeer de mensen om u heen altijd voldoende te waarschuwen dat u gaat vertragen. Als u in paniek op de rem trapt, vergroot u de kans op een verkeersongeval.

Voor degenen onder u die de aanpak van een plotselinge regenbui van Gewoon blijven rijden zoals gewoonlijk, overweeg dan het wijzigen van uw huidige rijgewoonten, zodat ze beter geschikt zijn voor de Zuid-Florida weer. Denk na over de verschillende factoren die zich voordoen die alleen bestaan wanneer het regent. Dit omvat die bestuurders die wel overreageren en ook de verminderde tractie die optreedt wanneer er water op de weg is. Het eerste leidt ertoe dat andere bestuurders niet kunnen anticiperen op de acties van iemand die een beetje overstuur raakt tijdens het rijden in de regen – wat vaak leidt tot auto-ongelukken. Het laatste probleem wordt niet alleen gecompliceerd door het verlies van tractie, maar ook door olie van eerdere voertuigen die door de regen van het wegdek wordt getild. Dit maakt de onderbreking van de tractie nog veel gevaarlijker.

Angstaanjagende tropische stormen

Als het gaat om onze opwindende maar ook angstaanjagende tropische stormen die we krijgen, zijn er variabelen waarmee rekening moet worden gehouden. De hoeveelheid regen kan zeer onvoorspelbaar zijn – die vier dikke regendruppels waar ik het eerder over had, kunnen het ene moment overgaan in een gestage regenbui en het volgende moment in een stortbui die je zicht kan vertroebelen. Als je daarbij ook nog rekening houdt met plotseling binnenrollende donkere wolken die het zicht verminderen, oudere chauffeurs, tieners en onervaren toeristen die niet goed weten hoe ze op onze unieke weerpatronen moeten reageren, en chauffeurs die gewoon niet weten wat ze moeten doen bij slecht weer, dan lijken onze wegen en snelwegen wel een biljarttafel.

Het kan een moeilijke ervaring worden voor diegenen onder ons die gewend zijn aan het grillige weer van Florida als we trefbal spelen op de snelwegen en proberen weg te blijven van die chauffeurs die door het lint gaan of op een andere manier ongepast reageren op de omstandigheden. Gelukkig voor degenen onder ons die gewend zijn aan dergelijke harige rijomstandigheden, zijn er degenen die onmiddellijk hun noodknipperlichten inschakelen, wat hetzelfde is als de bestuurder die uit het raam schreeuwt, ik ben een waardeloze chauffeur die niet weet hoe hij in slecht weer moet rijden, dus blijf uit mijn buurt. Geen probleem, vriend. Stop met het innemen van twee rijstroken, en ik zal u graag passeren, zodat u niet langer een bedreiging voor mijn welzijn.

Uiteraard is veel van wat ik hier zeg ironisch bedoeld

Uiteraard is veel van wat ik hier zeg ironisch bedoeld, want ik ben een groot voorstander van veilig rijden; maar als uw angstreactie zo groot is dat u anderen in groot gevaar brengt, ga dan alstublieft aan de kant en laat anderen veilig verder rijden. Er is niets zo dringend dat je je eigen welzijn of dat van iemand anders in gevaar moet brengen. Trouwens, met het weer in Florida is de kans dat deze storm lang aanhoudt vrij klein. Stoppen voor een frisdrankje of een fles water zal de storm waarschijnlijk voldoende tijd geven om het gebied te verlaten. Er is geen reden om met de vinger te wijzen, want deze chauffeurs weten wie ze zijn.

Als u een verkeersovertreding krijgt voor roekeloos rijden,

Als u een verkeersovertreding krijgt voor roekeloos rijden, te snel rijden voor de omstandigheden, of agressief rijgedrag dat resulteert in een ongeval, heeft de politieagent niet altijd het laatste woord. Vele malen de agent versie van de gebeurtenissen is gebaseerd op veronderstellingen die vormen, zelfs als hij niet aanwezig is op het moment van het ongeval. Houd in gedachten dat een van de dingen die hij gebruikt bij het toewijzen van de schuld is wat u en de andere bestuurder zeggen, dus niet bekennen om het even wat en houd uw gesprek minimaal. Wij hebben jarenlange ervaring in het afnemen van deze verkeersboetes en het vinden van de gebreken die kunnen bestaan in de versie van de agent over de gebeurtenissen. Bel ons voor een gratis consult op (954) 967-9888 zodat wij u kunnen adviseren over de beste manier om te handelen.

https://ticketforsale.nl/