Web raketa
Image default
Groothandel

Met de online Tegelviewer maakt u combinaties met ruim 2.000 tegels

Bent u op zoek naar tegels in Zuidland, in regio Rotterdam, of twijfelt u over bepaalde tegelcombinaties? Loop dan eens de winkel van Van Noort BV binnen waar u de keuze heeft uit duizenden tegels. Wilt u liever vanuit thuis inspiratie opdoen? Dat is geen enkel probleem, want met de online Tegelviewer combineert u ruim 2.000 tegels voor een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer. Start eenvoudig het online programma en het gemakkelijke overzicht begeleidt u naar uw wensen. Deze manier van tegels bekijken biedt u een beter beeld van het uiteindelijke resultaat in uw woning. Uiteraard kunt u ook altijd de winkel in Zuidland binnenwandelen, want het personeel adviseert en informeert u met veel plezier.

Alle benodigdheden voor uw verbouwing op één overzichtelijke locatie

Naast een ruime keuze uit tegels, vindt u bij Van Noort BV ook een heleboel bouwmaterialen voor zowel grote als kleine projecten. Denk aan bouwmaterialen en aanverwante artikelen zoals radiatoren, gereedschap, hobbyartikelen en leidingwerk. Verbouwt u met een budget? Koop dan uw bouwmaterialen in de outlet die u vindt op de locatie van meer dan 1.200 vierkante meter. Hier vindt u van alle afdelingen allerlei koopjes. Voor badkamers vindt u onder andere wastafels, douchecabines en zelfs handdoekradiatoren. Op de bouwafdeling staan onder andere binnen- en buitendeuren met lichte lakschade tegen héél scherpe prijzen. Ook schaft u hier inbouwapparatuur, tegels en diverse andere bouwmaterialen aan.

Voor persoonlijk advies neemt u contact op met het professionele team

Wat Van Noort BV zo uniek maakt, is dat het team ontzettend klantvriendelijk is. U ontdekt hier een gemoedelijk familiebedrijf waar u zich direct op uw gemak voelt. Bij het samenstellen van uw verbouwing, krijgt u alle mogelijke hulp. U hoeft hiervoor alleen uw afmetingen in te sturen. Samen wordt er gekeken naar welke producten het best passen in uw woonruimte. Deze kunnen vervolgens bezorgd worden en keuken en badkamers worden geïnstalleerd als u dat wenst. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken!