Web raketa
Image default
Bedrijven

Professionele persoonlijkheidstest

Een professionele persoonlijkheidstest kan veel waarde hebben bij het vormgeven van een succesvolle loopbaan. The Bridge Personality is de meest gebruikte persoonlijkheidstest voor de selectie en ontwikkeling van medewerkers.

Professionele persoonlijkheidstest

The Bridge Personality is een zeer betrouwbare en valide professionele persoonlijkheidstest voor het verkrijgen van inzicht in de persoonlijkheid en competenties van uw werknemers en sollicitanten.

 • Te gebruiken voor selectie én ontwikkeling van personeel;
 • Tarieven v.a. € 95,-!
 • Geen verplichte training nodig;
 • Ook losse afname: uw kandidaat vandaag getest.

Kenmerken van The Bridge Personality

 • Gebaseerd op zowel de Big Five als de 16 Jung Types;
 • Nu ook een 4- kleurenrapport beschikbaar;
 • Ook te gebruiken voor teams met het Bridge Personality-teamrapport;
 • Ook te gebruiken met een maatwerkrapport: selecteer zelf de gewenste competenties;
 • Meet of uw kandidaat eerlijk is geweest tijdens het invullen;
 • De meeste gebruikte persoonlijkheidstest in de Benelux;
 • Beschikbaar in 20 talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

Is je kandidaat eerlijk geweest? Kom erachter met Normatief-Ipsatief split technology®

Een moderne (adaptieve) persoonlijkheidstest zoals The Bridge Personality maakt gebruik van zowel normatieve als ipsatieve stellingen. Normatief betekent dat de kandidaat een stelling scoort op een schaal van één tot en met negen (1= zeer sterk mee oneens, 9=zeer sterk mee eens). Ipsatief betekent in dit geval dat kandidaten vragen moeten rangschikken (1=minst op mij van toepassing, 6=meest op mij van toepassing).

Door het combineren van normatieve en ipsatieve stellingen is het mogelijk om sociaal wenselijk antwoordgedrag en instemmend antwoorden tot op het niveau van de persoonlijkheidsdimensie inzichtelijk te maken. Met behulp van Normatief-Ipsatief split technology® maakt The Bridge Personality vervolgens sturend antwoordgedrag inzichtelijk. Normatief-Ipsatief splits® zijn indicatoren in het Bridge Personality Short Rapport die de mate van sturend antwoordgedrag op het niveau van een competentie kunnen aangeven. Zo kun je precies zien waar een kandidaat getwijfeld heeft of waar de kandidaat een poging heeft gedaan om de test sociaal wenselijk in te vullen. Een onmisbare tool tijdens de selectie van kandidaten.

 

 

Professionele persoonlijkheidstest bestellen

De persoonlijkheidstest is te bestellen als losse test (per kandidaat) of via een eigen account op onze assessment software. Voor meer informatie kun je bellen met: 020-2621630 of mailen naar: info@testgroup.eu.

 

https://www.testgroup.nl/professionele-persoonlijkheidstest/