Web raketa
Image default
Onderwijs

Theater workshop op de basisschool

Theater workshop op de basisschool

Veel basisscholen hebben dezelfde traditie, de groep 8 leerlingen geven een musical als afsluiting van hun loopbaan op de basisschool. Voor veel leerlingen is de eerste keer dat ze in aanraking komen met het theater, voor nog meer leerlingen is dit gelijk ook weer de laatste keer. Eigenlijk best jammer, de skills die je leert in het theater zijn skills die je op veel andere plekken ook kan gebruiken. Denk alleen al aan het staan en spreken voor grote groepen, nog altijd lopen de meeste leerlingen met ontzettend veel spanning voor een groep wanneer ze een presentatie moeten geven. Deze spanning komt simpelweg door het gebrek aan ervaring van het voor grote groepen staan. 

Theater kan de leerlingen van uw basisschool helpen deze angst en spanning preventief de kop in te drukken, tevens is het theater een plek vol creativiteit en plezier. Grote Broer organiseert al tientallen jaren theaterworkshops op basisscholen door heel Nederland en weet als geen ander hoeveel impact dit kan hebben op jonge leerlingen. De Theaterworkshops van Grote Broer worden alleen gegeven door de beste theaterdocenten die al jaren actief zijn in het vak en de juiste kennis hebben om les te geven aan deze doelgroep. 

Theaterworkshop organiseren

Het organiseren van een Theaterworkshop bij Grote Broer is eigenlijk ontzettend simpel, Grote Broer doet namelijk al het werk. De basisschool hoeft slechts aan te geven welk theaterworkshop zij willen organiseren, Grote Broer doet de rest. Het aanbod van Grote Broer met betrekking tot theaterworkshops is erg breed, een school kan dus zelf bepalen welke stijl zij willen leren. 

Klinkt zo’n theaterworkshop nou interresant voor de leerlingen van uw basisschool? Neem dan vooral contact op met Grote Broer via de website of door te bellen. De adviseurs van Grote Broer helpen u graag verder met het kiezen van de juiste workshop. 

https://grotebroer.nl