Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Online vindbaarheid vergroten

Heb je nu een hobby die je wil omzetten in een bedrijfsidee? Dat is hartstikke leuk; wie wil er nou niet van zijn hobby zijn werk maken. Waarschijnlijk heb je al ontzettend veel verstand van het onderwerp dat je wilt omzetten in je bedrijfsidee. Belangrijk is wel dat je echt iets gaat verkopen of doen wat je echt leuk vind. Je moet er namelijk erg hard voor werken en niks komt aanwaaien. Je gaat veel tegenslagen onderweg krijgen en hier moet je mee kunnen omgaan. Maar nu je goed doordacht heb wat je wilt gaan verkopen, is de volgende stap je online vindbaarheid te vergroten. In deze blog aan aantal manieren om je online vindbaarheid te vergroten.

Maak een webshop
De eerste stap om je online vindbaarheid te vergroten is te zorgen dat je ook daadwerkelijk ergens op gevonden kan worden. Je kan dan een webshop laten maken of je maakt er zelf één. Een webshop laten bouwen, is vaak wel handiger om te doen als je weinig ervaring hebt met websites maken. Richt je website zo in dat je potentiële klanten de ultieme klantreis beleven. Voordat je aan een webshop begint moet je goed bedenken wie je wil bereiken, wat je wilt verkopen en of daar animo voor is.

Social media
Een goede en makkelijk manier om je online vindbaarheid te vergroten is via social media. Kijk goed naar wat je potentiële concurrenten posten en wie zij volgen. Je kan dit na-apen, maar ook denken ik kan dit beter. Maak mooie foto’s en post leuke en grappige dingen om de aandacht te trekken. Kijk naar wie je publiek is en ga zoveel mogelijk mensen binnen jouw doelgroep volgen. Probeer je ook aan te melden bij gemeenschappen/groepen op facebook. Die groepen moeten dan wel gaan over producten die je verkoopt of de hobby die je hebt.

http://edit4u.nl

Gerelateerde artikelen

Badderen in luxe jacuzzi’s

Altijd al een opslagruimte Amsterdam-Zuid gewild? Grijp dan nu uw kans!

Tennisracket kiezen