Web raketa
Image default
Bedrijven

Investeren in vastgoed in de duurzame toeristische sector

Bent u op zoek naar een vastgoedproject waarin u geld wilt investeren, maar vindt u het wel belangrijk dat dit project duurzaam is of duurzaam gemaakt wordt? Dan is investeren bij Center Parcs Vastgoed wellicht een optie voor u. Bij deze organisatie is duurzaamheid een van de belangrijkste pijlers en wordt er continu gezocht naar mogelijkheden tot verbetering, om op die manier de ecologische voetafdruk van het bedrijf zo klein mogelijk te houden of maken. Door te investeren in vastgoed van Center Parcs, investeert u in een vakantiewoning waarin geen concessies worden gedaan qua genot, comfort en luxe, maar waarbij de invloed op natuur en milieu zoveel mogelijk beperkt wordt.

Hoe wordt hieraan gewerkt?

Er wordt gewerkt met speciale greenteams die ervoor zorgen dat er in de bossen voldoende ruimte is voor een grote diversiteit aan dieren en planten. Daarnaast zijn er verschillende andere maatregelen die genomen worden om de impact op het milieu zo ver mogelijk te beperken. Hierbij kunt u denken aan zo min mogelijk chloor gebruiken, afvalscheiding en slimme thermosstaten in de vakantiewoningen. Daarnaast beschikt Center Parcs ook al jaren over een ISO 14001-certificering, iets wat nauwelijks voorkomt in de recreatiebranche. Er wordt ook nog gewerkt met een THPE-label voor energiezuinige gebouwen en een milieuvriendelijke omgeving en het BBC-label voor alle gebouwen die bijna energieneutraal zijn.

Wat levert het u op?

Afhankelijk van het project waarin u geld investeert, kan het investeren in vastgoed verschillende voordelen opleveren. Ten eerste investeert u geld op zo’n manier dat milieu en natuur hier zo min mogelijk last van ondervinden. Door gebruik te maken van verschillende energiebesparende maatregelen is er sprake van lage vaste lasten en dat bespaart u uiteindelijk geld. Door geld te investeren in vastgoed van Center Parcs profiteert u van de voordelen van de investering en investeert u ook op een duurzame én verantwoorde manier.