Web raketa
Image default
Bedrijven

De allerbeste stuurlui dragen Dubarry bootschoenen als zeilschoenen

De Dubarry bootschoenen – of zeilschoenen – maakt zeilen een stuk comfortabeler. Denk hierbij aan warme voeten, droge voeten en meer stabiliteit. Of u nu zeilt op een kabbelend meertje of in een ruwe zee, de kans dat er water binnenboord komt, is groot. Dus het aanschaffen van waterdichte zeilschoenen is altijd aan te raden. Veel zeilers met een wat bredere kuit zweren bij de zeilschoenen van Dubarry, omdat deze bootschoenen iets breder zijn uitgevoerd. Dat is zeer prettig. Veel mensen met een bredere voet, kopen te grote schoenen en laarzen omdat ze hun eigen maat vaak niet passen. Dit gaat echter ten koste van het draaggemak en de stabiliteit. Zeker op een zeilschip is het van belang goede schoenen te dragen.

Zeilschoenen voor zeilen buiten de zomermaanden

De Dubarry bootschoenen zijn ook uitermate geschikt voor de koudere maanden. De zeilschoenen zijn goed ademend maar ook zeer waterdicht. De zool is met een speciale techniek aan het leer bevestigd waardoor er geen water doorheen kan komen. Dat is natuurlijk wel zo prettig op uw zeilboot.

Verkooppunt voor Dubarry bootschoenen

Bent u benieuwd naar de Dubarry bootschoenen? De zeilschoenen zijn onder meer te koop bij Vreeken. Dé zaak voor uw zeiluitrusting. Ze zijn zowel via hun website te koop als in de winkel. De winkel is in Loosdrecht gevestigd. Zowel op de website als in de winkel kunnen zowel de professionele zeiler als de absolute beginner alles vinden wat hij of zij nodig heeft voor de zeilsport. Heeft u een vraag op gebied van uw zeiluitrusting? Dan staan de medewerkers voor u klaar om dit te beantwoorden. Dit kan ook vanuit huis. U kunt de winkel bellen maar een e-mail sturen is uiteraard ook een optie. Ook voor het repareren van zeilen of bootkussens kunt u hier terecht. Oftewel, al uw zeilaankopen doet u bij deze specialistische winkel!