Web raketa
Image default
Bedrijven

IT problemen op kantoor? NEG geeft de oplossing!

Wanneer er IT-apparatuur binnen jouw bedrijf uitvalt, kan dit vervelende gevolgen met zich meebrengen. NEG IT Solutions is er om dit probleem te tackelen en zet zich in om IT-problemen te voorkomen. Wij zijn al sinds 1993 actief en hebben vandaag de dag meer dan 65 IT professionals in huis, die gespecialiseerd zijn in Windows en Apple. In ons klantenbestand staan ruim 43 beursgenoteerde bedrijven.

IT support door NEG IT Solutions

Wij zijn het aanspreekpunt wanneer er een IT-probleem ontstaat binnen jouw organisatie. Onze IT servicedesk staat klaar voor jouw personeel om storingen te registreren. Na het vernemen van een storing komt ons technische support team direct in actie. Ze zorgen dat jouw werknemer binnen het service level agreement (SLA) zijn of haar werk weer kan oppakken.

Hantere jullie niet de standaard kantoortijden? Geen probleem! Dankzij onze servicedesk on-demand zijn onze IT professionals ook buiten de standaard kantoortijden bereikbaar, zoals in de avond en het weekend.

IT-ondersteuning op locatie

Helaas zijn niet alle IT-problemen via hulp op afstand op te lossen, daarom levert NEG IT Solutions ook on-site support. Je kunt contact met ons opnemen voor het ondersteunen bij IT-projecten, of om een IT professional in te huren als vervanger van een afwezige medewerker. Wij staan klaar voor gebruikersondersteuning, installatiewerkzaamheden, maar ook om jouw team te ondersteunen bij een uitrol of igratie.

Zakelijke IT-apparatuur kopen

Ook voor het kopen van zakelijke IT-apparatuur kun je terecht bij NEG IT Solutions. Wij beschikken over nieuwe- en refurbished hardware voor jouw bedrijf. In ons assortiment kom je de beste merken tegen, zoals Dell, HP, Apple en Microsoft. Bovendien zijn wij een Dell Gold Partner, zo krijg je altijd te maken met een up-to-date sales-specialist die jou het beste advies geeft.

Wanneer je bij ons jouw zakelijke hardware koopt, voeren wij de installatie uit en bieden wij een op maat gemaakt onderhoudspakket aan. Wij leveren hardware aan de zorg, het onderwijs en de overheid.

Zakelijke hardware leasen

Wil je een laptop, desktop of bijvoorbeeld smartphone leasen voor jouw onderneming? Maak dan gebruik van Device as a Service 360 (DaaS360). Je betaalt een vast bedrag per maand per apparaat. In dit maandelijkse bedrag zitten ook onze servicekosten verwerkt. Wij zorgen dat jouw medewerkers zorgeloos hun werk kunnen verrichten. Zo hoef jij je alleen maar te richten op het doel van jouw onderneming.

Verkoop jouw oude hardware

NEG IT Solutions is er voor het opkopen van jouw oude hardware, zo draagt jouw bedrijf bij aan een beter milieu. Wij bepalen de waarde en komen na een akkoord de oude hardware ophalen

Je hoeft je geen zorgen te maken over de data, deze verwijderen wij op professionele wijze. Wij sturen je zelfs een dataverwijderingscertificaat. Zo weet je zeker dat jouw bedrijfsdata niet op straat komt te liggen.

Na het verwijderen van de data en het controleren van de hardware, maken wij de restwaarde naar jou over.