Web raketa
Image default
Mode en Kleding

Een luiertas. Wat gaat er allemaal in?

Een luiertas. Wat gaat er allemaal in?

Als je een luiertas aan gaat schaffen dan wil je wel dat je genoeg ruimte hebt om alles erin op te bergen. Het is dan handig als je weet wat je allemaal mee moet nemen zodat je geen te kleine of te grote luiertas aanschaft. Je wilt niet later tot de ontdekking komen dat je spullen niet passen en je alsnog een grotere of kleinere tas aan moet schaffen. Je wilt wel dat je luiers op de goede plaats zitten of dat jij makkelijk de speen kan vinden als jouw kindje die nodig heeft en dat zonder te zoeken zodat het alarm niet aanslaat.

Waarom een luiertas handig is?

Een luiertas is handig omdat het groot is en gemaakt is om al de spullen van je baby in mee te nemen. Je hebt alle spullen op 1 plek en omdat een luiertas vaak ook nog eens veel vakjes bevat kun je ze ook nog eens op een vaste plek terugvinden. Je raakt dan niets meer kwijt en hoeft ook niet onder in de tas te zoeken naar iets wat je nodig hebt. Een luiertas is ideaal omdat je het ook nog eens aan de kinderwagen kunt hangen of als schoudertas kunt gebruiken.

Een rugzak voor de man

Als vader ga je natuurlijk gezellig mee als je gezin een dagje op pad gaat, misschien ga je zonder kinderwagen en heb je toch de benodigde spullen nodig die je echt mee moet nemen. Een rugzak heren is dan echt een hele goede optie omdat je die niet om je schouders hebt hangen maar veilig op je rug hebt zitten. Je kunt dan makkelijk bij je spullen terwijl je ook nog eens genoeg ruimte hebt om alles op te bergen. Je rugzak hangt veilig op je rug waardoor niemand hem kan pakken en jij er zelf geen last van zult hebben.

Welke tas vind je leuk?

Je kunt het je zo gek niet bedenken qua kleur, formaat, soort en nog veel meer wat er allemaal aan tassen op de markt is. Er is voor iedereen een tas die hij mooi vindt, als je goed zoekt zal je die ook zeker vinden. Met zoveel tassen op de markt kun je misschien zelfs geen keuze maken en kies je ervoor om naast een luiertas ook nog een schoudertas of crossbody tas mee te nemen om je eigen spullen in te stoppen.