Web raketa
Image default
Mode en Kleding

Overhemd bedrukken met logo

Een overhemd bedrukken met logo is om meerdere redenen een goed idee. Zo leent het zich perfect voor het vergroten van de naamsbekendheid van je eigen bedrijf en staat het erg professioneel in bijvoorbeeld je winkel. Ook wordt het vaak gekozen als relatiegeschenk, dus mocht je daar naar op zoek zijn, bekijk dan zeker de mogelijkheden. Gegarandeerd dat je met een overhemd met logo goed voor de dag komt. Niet alleen een leuk cadeau, maar bovendien geef je ook net dat persoonlijke tintje dat bij zoiets zeker gewenst is.

Uitbesteden of niet?

Je kunt het zelf doen, wat prima is als het om een of enkele aantallen gaat. Je hebt dan wel het juiste materiaal nodig, waaronder een transferpers. Gaat het om een groot aantal overhemden dat je wilt bedrukken met een logo, dan kun je dit ook eenvoudig laten doen. Dit bespaart je een hoop tijd en moeite, maar uiteraard hangt hier wel een prijskaartje aan vast.

Overhemden

Belangrijke aspecten

Of je nu zelf aan de slag gaat of het uitbesteedt, er zijn een aantal zaken waarmee je rekening moet houden.

Het logo wordt eerst uitgeprint en om deze reden moet de afdruk van goede kwaliteit zijn. Je wilt immers voorkomen dat je een onscherpe afbeelding of tekst krijgt. Zorg daarom voor een hoge resolutie van je logo.

Het logo moet een goede plaats krijgen. Subtiel, maar toch duidelijk aanwezig. De grootte van het logo is hiervoor ook bepalend, maar over het algemeen worden logo’s op een overhemd bedrukt op de linker voorkant. Op de mouw is ook goed mogelijk. Een en ander is uiteraard afhankelijk van het doel en persoonlijke wensen.

De kleuren van het logo moeten goed uitkomen op de kleur van het overhemd. Let hier dus goed op. Probeer eventueel op een klein stukje stof of vraag een bedrijf om een digitale proefdruk. Zo heb je een aardige indicatie van het te verwachten resultaat en kom je achteraf niet voor teleurstellingen te staan.

Behoud van kwaliteit

Natuurlijk wil je dat je overhemd met logo zo lang mogelijk goed blijft. Om hier voor te zorgen, moet er zorgvuldig met het bedrukte overhemd worden omgegaan. Duidelijke was instructies zijn dus belangrijk: binnenstebuiten, niet warmer dan 40 graden en niet in de droger. Kies bovendien altijd voor een overhemd van goede kwaliteit.

Kortom, wil jij een overhemd bedrukken? Doe je dit zelf of besteed je het uit? Let altijd op bovengenoemde punten. Zo ben je zeker van een mooi en professioneel eind resultaat waar je lang plezier van zult hebben.