Web raketa
Image default
Mode en Kleding

Vind je ideale jurk tijdens een pasmoment met je familie bij deze bruidswinkel in Rotterdam

Kun je geen genoeg krijgen van tv-programma’s over de zoektocht naar de perfecte bruidsjurk? En wil je zelf ook zo’n bijzonder pasmoment met je familie en vrienden boeken? Dit moment is een gezellig avondje uit én de ideale manier om je droomjurk te vinden. Daarom kun je bij Opaack Galerie, een bruidswinkel in Rotterdam, op dinsdag- en donderdagavond vanaf 18.30 uur terecht voor een privéafspraak. Plan een moment in dat jou het best schikt en nodig alvast je familie en vrienden uit!

Je kunt naar hartenlust passen bij deze specialist in bruidsmode

Misschien zie je al precies voor je hoe jouw ideale bruidsjurk eruitziet. Maak in dat geval je wensen kenbaar aan de ervaren stylisten van deze bruidswinkel in Rotterdam. Zij zullen vervolgens op zoek gaan naar een aantal jurken die aan al jouw voorkeuren voldoen. Heb je nog geen idee van jouw ideale jurk of houd je graag je opties open? Ook dan zijn de stylisten in te schakelen voor persoonlijk advies. Zij zullen een aantal suggesties voor jurken doen die goed aansluiten bij je figuur én smaak. Tijdens het passen kun je ook advies inwinnen van je familie en vrienden en heeft ook de moeder van de bruid alle keuze en mogelijkheid om bruidsmode te passen. Ook zij mag natuurlijk stralen tijdens deze bijzondere dag!

Breng je bruidsschoenen mee voor tijdens het passen

Heb je een afspraak voor het pasmoment ingepland? Dan kun je op de avond zelf voor de deur parkeren. Er is namelijk voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Als je al bruidsschoenen hebt aangeschaft voor de grote dag, is het handig om deze ook mee te brengen voor tijdens het passen. Zo is het namelijk meteen duidelijk of de jurk de juiste lengte heeft en of deze eventueel ingekort moet worden. Wanneer je overdag langsgaat om je bruidsjurk te passen bij deze bruidswinkel in Rotterdam, kun je je jurk bovendien gelijk laten vermaken in de Rotterdamse Modefabriek.

https://opaack.nl/