Web raketa
Image default
Gezondheid

Assertiviteitstraining is de juiste optie voor zelfvertrouwen

Wilt u meer zelfvertrouwen, gezien worden en het beste uit uzelf halen? Volg een goede assertiviteitstraining bij ons.Wij verzorgen effectieve assertiviteitstrainingen waarin persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Vanuit ruime ervaring weten wij de vinger te leggen op de kern van uw probleem van waaruit wij samen werken naar het terugkrijgen van uw positiviteit en uw zelfvertrouwen. Onze assertiviteitstraining is gericht op het ontwikkelen van uw persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden, wat ten goede komt aan uw dagelijks leven en op uw werk. Assertiviteitstraining van Act in Move geeft uw zelfvertrouwen een boost vanuit de essentie en aard van uw blokkade, wat resulteert in een blijvende positieve ontwikkeling.

Voor wie is onze assertiviteitstraining een aanrader?

Wanneer u meningsverschillen of kritiek het liefste uit de weg gaat is een assertiviteitstraining zeker iets wat bij zal dragen aan uw zelfvertrouwen. U durft geen ‘Nee’ te zeggen. U durft niet te presenteren voor een (grote) groep, terwijl u weet dat u veel meer in uw mars hebt. Met onze assertiviteitstraining halen wij dit in u naar boven.Het ontlopen van problemen kan verschillende oorzaken hebben. Merkt u dat u last heeft van blokkades? Dan is de MatriXmethode Coaching voorafgaand aan de training een effectieve oplossing.Het hebben van een laag zelfbeeld is erg lastig in het dagelijks leven, vooral wanneer u geen ‘Nee’ kunt zeggen en hierdoor te weinig aan u zelf denkt. Bij zulke situaties ligt een burn-out of depressie op de loer.

Onderwerpen die in deze assertiviteitstraining aan bod komen

De onderwerpen die in deze assertiviteitstraining aan bod komen zijn de ontwikkeling van uw persoonlijke waarden en ambities en het omgaan met blokkades en spanning, beïnvloeding van gedrag van anderen, de invloed van uw lichaamstaal, feedback geven en ontvangen, grenzen aangeven door ‘Nee’ te zeggen, en omgaan met conflicten en lastig gedrag. Voor uzelf opkomen zal bijdragen aan een beter zelfbeeld, gezondheid en uw plezier in het leven.