Web raketa
Image default
Particuliere dienstverlening

Binnen 24 uur oldtimers verkopen, dat kan bij deze specialist

Heeft u oldtimers om te verkopen? Dan lijkt dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Want ook al vindt iedereen oldtimers schitterend om te zien, er zijn maar weinig mensen die er de tijd en de inspanning in willen steken om ze goed te onderhouden. Oldtimers en klassieke auto’s zijn geliefd door een selectief aantal mensen. Uw klassieker verkopen kan echter wel snel en dat ook voor een hele goede prijs. Mijnoldtimerverkopen.nl hanteert een systeem waarmee u binnen een dag van uw auto verlost wordt en er ook nog eens een goede prijs voor krijgt.

Binnen een dag van uw auto af?

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar deze handelaar heeft een passie voor oldtimers. En als u uw klassieker via hen wilt verkopen, dan bent u er binnen een dag vanaf. U maakt een afspraak voor een taxatie en dan komen de medewerkers op uw locatie langs om deze uit te voeren. Ze bekijken uw auto en geven u binnen 25 minuten een bod. De specialisten hebben veel ervaring met oldtimers verkopen en geven in bijna alle gevallen een heel aantrekkelijk bod. Vervolgens gaat u akkoord en wordt alles ter plekke geregeld. U krijgt de betaling, de RDW-vrijwaring en uw oldtimer wordt weggehaald. Dit alles hoeft niet langer dan 24 uur te duren. Gemakkelijker uw klassieker verkopen kan bijna niet.

Geef uw auto een mooi plekje in de showroom

Heeft u uw oldtimers eenmaal weten te verkopen? Dan krijgen ze een plekje in de grote showroom van mijnoldtimerverkopen.nl. Dit is een van de grootste oldtimershowrooms waar dagelijks autoliefhebbers uit het hele land naartoe komen om de klassiekers te bekijken en te kopen. U weet dus dat uw mooie auto’s in goede handen terechtkomen en aan een liefhebber worden verkocht. Uw oldtimers verkopen doet u via deze autohandelaar, voor een snelle afhandeling en een uitstekende prijs. Neem contact op met het bedrijf!