Web raketa
Image default
Particuliere dienstverlening

Op zoek naar fysiotherapie in Rijswijk? Hier kunt u terecht

Bent u op zoek naar goede fysiotherapie in Rijswijk of in het dichtbijgelegen Den Haag? Dan bent u bij Rugschool aan het juiste adres. Hier kunt u terecht voor allerlei verschillende klachten, waaronder rug- en kniepijn. Maar als u bekkenpijn heeft of urine verliest, is er ook een passende therapie, namelijk bekkentherapie. Hetzelfde geldt in het geval van een oververmoeide spier. Laat deze ontspannen met behulp van dryneedling. Er wordt dan met een naald in het triggerpunt van de spier geprikt met als doel uw klachten te verhelpen. En wilt u op een verantwoorde manier fit blijven tijdens en na de zwangerschap? Neem dan deel aan een zwangerfitcursus. De mogelijkheden zijn uitgebreid met betrekking tot fysiotherapie bij deze praktijk in Rijswijk!

Meer over de praktijk

Rugschool is ruim 20 jaar geleden opgericht en heeft dus ruime ervaring in fysiotherapie. Het bedrijf heeft twee filialen: een filiaal voor fysiotherapie in Rijswijk en een filiaal voor fysiotherapie in Den Haag. Beide filialen bieden een uitgebreid pakket aan behandelingen aan, zodat er voor iedereen een geschikte therapie te vinden is. Voor de start van de therapie vindt er altijd een intakegesprek plaats. Hierin kunt u vertellen wat uw klachten zijn en zal een fysiotherapeut enkele onderzoeken doen om de ernst van de klachten te bepalen. Aan de hand van deze informatie kan een behandelplan uitgestippeld worden.

Dit moet u weten

Als u gebruik wilt maken van de fysiotherapieën die het bedrijf in onder meer Rijswijk aanbiedt, heeft u geen doktersverwijzing nodig. U kunt zelf contact opnemen met het bedrijf en een afspraak maken voor een intakegesprek. Kijk wel altijd even na of u verzekerd bent voor fysiotherapie. Aangezien fysiotherapie niet onder de basisverzekering valt, zult u zich hier aanvullend tegen moeten verzekeren. U bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van de verzekering en kunt daarbij zelf het aantal verzekerde behandelingen bepalen. Dit is natuurlijk afhankelijk van het geschatte aantal benodigde behandelingen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de praktijk.