Web raketa
Image default
Particuliere dienstverlening

Een professionele veiligheidskundige met specialisatie in de bouw inhuren doet u hier

Veiligheid staat altijd voorop in bedrijven, maar des te meer in bedrijven in de bouwsector. Hier lopen u en uw medewerkers vanzelfsprekend meer risico dan in bijvoorbeeld een supermarkt of andere werkomgeving. Wanneer u gaat starten aan een bouwproject, is het inhuren van een veiligheidskundige dan ook een verstandige keuze. Zo doet u er alles aan om een veilige werkomgeving te realiseren voor uzelf, uw medewerkers en andere betrokken partijen. Natuurlijk wilt u in een dergelijk geval de beste veiligheidskundige inhuren, daarom klopt u aan bij Hattink Advies B.V. Dit bedrijf uit Bergen op Zoom, provincie Noord-Brabant, beschikt namelijk over jarenlange ervaring in de bodem- en bouwsector.

Profiteer van praktijkervaring gecombineerd met theoretische kennis

Hattink Advies B.V. is al ruim dertig jaar actief als bedrijf in bouw- en bodemwerkzaamheden. De specialisten weten dan ook als geen ander wat de risico’s in een dergelijke omgeving zijn. Het is dan ook niet voor niets dat het bedrijf een specialisatie in arbeidsveiligheid heeft. Dit maakt hen het ideale bedrijf voor het inhuren van een veiligheidskundige. U profiteert dan namelijk van theoretische kennis gecombineerd met jarenlange praktijkervaring.

Uitstekende voorwaarden

Niet alleen de jarenlange ervaring en de juiste papieren in arbeidsveiligheid zijn redenen om een veiligheidskundige in te huren van het bedrijf. U profiteert er namelijk ook nog eens van uitstekende voorwaarden. Zo kunt u rekenen op de beste prijs-kwaliteitsverhouding en profiteert u ervan dat u slechts in contact staat met één aanspreekpunt. Telkens weer opnieuw uw plannen voorleggen is dan ook niet nodig, wat wel zo aangenaam is!

Interesse? Neem contact op

Spreekt de dienstverlening van Hattink Advies B.V. uit Bergen op Zoom, Noord-Brabant, u aan? Besluit dan tot het inhuren van een veiligheidskundige van dit bedrijf. U rekent op uitstekende voorwaarden en jarenlange kennis en ervaring. Neem contact op met de specialisten in arbeidsveiligheid via de contactgegevens op de website en maak uw interesse kenbaar.

https://hattinkadvies.nl/