Web raketa
Image default
Particuliere dienstverlening

Uitgeverij in eigen beheer kan ook samen met een specialist

Heb je een boek geschreven en is het tijd om aan uitgeven te denken? Dan denk je misschien dat je twee opties hebt: zelf doen of uitbesteden. Uitgeven via een uitgever is een stuk gemakkelijker, maar niet iedereen heeft daar het geld voor (over). Uitgeverij in eigen beheer is lastig en tijdrovend, maar bespaart je wel de kosten en je leert er veel van. Gelukkig is het niet zo zwart wit als dat als je met BigBusinessPublishers verder gaat. Zij hebben al veel schrijvers uit Noord-Holland, Utrecht en andere delen van Nederland geholpen door slechts een klein gedeelte van ze over te nemen. Je houdt de controle zelf, maar hebt een specialist aan je zijde voor steun en advies.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Een boek in eigen beheer uitgeven, is in principe goed te doen, maar de distributie is lastig. Je moet je boek aanmelden bij het CB en dat is ingewikkeld en prijzig. Deze uitgeverij kan je daarbij ondersteunen of kan dit volledig voor je uit handen nemen terwijl je het boek in eigen beheer uitgeeft. Dat geeft jou de mogelijkheid om je bezig te houden met de promotie van je boek en met het invullen en perfectioneren van de opmaak. Zij hebben kennis en ervaring die ze graag met je delen, ook als je de uitgeverij in eigen beheer wilt doen en uitbesteden geen optie voor je is.

Jij bepaalt wie wat doet

BigBusinessPublishers geeft klanten uit Noord-Holland, Utrecht en de rest van het land ook de mogelijkheid om extra diensten af te sluiten. Je kunt jouw boek laten toevoegen aan de mailinglijst die naar de boekhandels gaat, bijvoorbeeld. Het is ook mogelijk om hulp te krijgen bij het schrijven van een goede flaptekst. De mate van uitbesteden is aan jou en dat levert een zeer vruchtbare samenwerking op.

https://www.bbpublishers.nl/