Web raketa
Image default
Particuliere dienstverlening

Dit is dé specialist in het aanleggen van een cementdekvloer en een smeervloer

Wilt u al een tijdje een nieuwe cementdekvloer of smeervloer laten leggen? Bij Multi Vloeren Brabant kan dat. Het bedrijf is de expert op het gebied van vloeren. Dit bedrijf is in 2001 opgericht en is zich sindsdien voortdurend aan het verbeteren. Er wordt altijd gezocht naar de beste en nieuwste technieken om uw cementdekvloer of smeervloer aan te leggen. Een goede kwaliteit staat hierbij voorop en u bent er zeker van dat u niet te veel betaalt.

Technieken

Waar het bedrijf in zijn beginjaren bij de klant thuis nog het zand en het cement moest mengen, is dat nu heel anders. Dankzij de volautomatische vrachtwagen zijn alle benodigde spullen meteen bij de hand – gemengd en al. Het bedrijf heeft alleen nog water nodig. Dankzij de volautomatische vrachtwagen wordt er veel netter gewerkt en minder geknoeid. Alle rommel die ontstaat als de monteurs de cementdekvloer of smeervloer leggen, zal door het bedrijf worden opgeruimd.

Het aanbod

Buiten het feit dat deze specialist uit het Brabantse Boekel cementdekvloeren en smeervloeren kan leggen, biedt het nog meer diensten. Een vloer is natuurlijk niet af zonder tegels. En hoe fijn zou het zijn als de cementdekvloer, de smeervloer en de tegels allemaal door hetzelfde bedrijf worden gelegd? Daarom legt het bedrijf ook tegelvloeren aan. En om de afwerking volledig te maken, kunt u ook vloerverwarming aanvragen bij Multi Vloeren Brabant. Zo bestelt u in een handomdraai een volledig afgewerkte vloer met alles erop en eraan.

Goede prijs en kwaliteit

Al deze diensten worden aangeboden voor een goede prijs en kwaliteit. Dankzij het kleine team blijven de prijzen zo laag mogelijk en is er individuele aandacht voor elke klant. Er wordt altijd goed overlegd en gecommuniceerd met de klant. Dit bedrijf is erg transparant. Bovendien is het mogelijk om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. De volgende dag zult u deze nog ontvangen.