Web raketa
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van een staand bureau

Je hebt de laatste tijd waarschijnlijk veel gehoord over staande bureaus. Het lijkt wel of iedereen het erover heeft! Hoewel ze misschien slechts de nieuwste kantoorgril lijken, zijn er in feite veel voordelen aan het gebruik van een staand bureau. Laten we er een paar bekijken.

 

1. Meer energie en productiviteit.

Als je zit, is het gemakkelijk om in een slome houding te vervallen en lusteloos te worden. Dit kan leiden tot verminderde productiviteit en motivatie. Als je echter staat, is het veel gemakkelijker om alert te blijven en je te concentreren op je taak. Uit een onderzoek bleek zelfs dat werknemers die staande bureaus gebruikten 46% productiever waren dan degenen die dat niet deden! 

 

2. Zitten is vreselijk voor je gezondheid. 

Daar is geen twijfel over mogelijk. Te veel zitten is in verband gebracht met alles van obesitas en hartziekten tot diabetes type 2 en zelfs sommige vormen van kanker. Dus als je gezond wilt blijven, is het belangrijk om gedurende de dag zo vaak mogelijk op te staan en te bewegen. Staande bureaus zijn een geweldige manier om dat te doen.

 

3. Verbeterde houding.

Langdurig zitten kan je lichaamshouding aantasten. Dit kan leiden tot rugpijn, nekpijn en andere problemen. Staande bureaus helpen je houding te verbeteren door je de gelegenheid te geven meer te bewegen en je spieren te rekken. 

 

4. Meer calorieën verbranden 

Geloof het of niet, maar met staan verbrand je meer calorieën dan met zitten! Dus als je een paar kilo wilt afvallen, kan een sta-bureau precies zijn wat je nodig hebt. Ook al lijkt het verschil in calorieverbranding misschien klein (je verbrandt 50-70 calorieën extra per uur door te staan), het kan in de loop van de tijd oplopen. 

 

Zit sta bureau kopen

Zoals je ziet zijn er genoeg goede redenen om het gebruik van een staand bureau in je kantoor te overwegen. Als je op zoek bent naar manieren om je productiviteit te verhogen en je algehele gezondheid te verbeteren, is een staand bureau zeker het overwegen waard. Zoek je een mooi zit-sta bureau? Bekijk het assortiment van Kato eens, daar zit vast iets tussen wat jij zoekt!

 

https://katoprojecten.nl/