Web raketa
Image default
Zakelijke dienstverlening

Asbestverwijdering en waterwerken in Zuid-Holland

Beschikt u over een gebouw, installatie of kunstwerk dat u wilt laten slopen? Of bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in waterwerken in Zuid-Holland? Gebr. de Hollander uit Hazerswoude-Dorp heeft veel ervaring met sloop- en waterwerkzaamheden. Voor ze iets slopen, zoals een gebouw, bekijken de medewerkers of dit veilig kan gebeuren. In sommige gevallen is er namelijk asbest aanwezig. Dan verwijderen deze ervaren vaklieden dit eerst op een uiterst veilige manier. U schakelt dit bedrijf met een gerust hart in voor asbestverwijdering en sloopwerkzaamheden, want Gebr. de Hollander beschikt over diverse certificaten, waaronder het SC-530-certificaat voor asbestverwijdering.

Waterwerken worden ook op een professionele manier gemaakt

De specialisatie van Gebr. de Hollander ligt echt op waterwerken in Zuid-Holland en omgeving. Zo kunt u bij dit bedrijf terecht als u bijvoorbeeld een hardhouten damwand wilt laten plaatsen of als uw huidige damwand toe is aan een duurzaam overzetsysteem. Ook schakelen bedrijven, gemeentes én particulieren dit bedrijf in als voetgangersbruggen toe zijn aan renovatie. De vaklieden bekijken altijd uitgebreid wat er nodig is tijdens de waterwerken in Zuid-Holland en stellen daarna een plan van aanpak op. Op deze manier weet u zeker dat restauraties, renovaties en geheel nieuwe installaties goed worden uitgevoerd op en naast het water.

Neem contact op met het bedrijf en ga het gesprek aan

Als u interesse heeft in waterwerken in Zuid-Holland, neem dan gerust contact op met Gebr. de Hollander uit Hazerswoude-Dorp. In een gesprek met u komen de vaklieden er graag achter wat uw wensen zijn voor het desbetreffende project. Laat weten wat uw verwachtingen zijn, zodat de ervaren mensen van dit bedrijf alles goed kunnen laten verlopen. Voor u het weet geniet u van de mooiste waterwerken of wordt uw gebouw op een veilige manier gesloopt, eventueel na de verwijdering van asbest.