Web raketa
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wie kan u helpen met duikwerken als onderdeel van uw project?

Als u duikwerken wilt laten uitvoeren dan bent u daarvoor ongetwijfeld op zoek naar een professioneel bedrijf. Zij hebben immers ruime ervaring met werken onder water. Dit vraagt om speciale veiligheidsmaatregelen en specifieke kennis van zaken. Onder water lassen of beton storten of het uitvoeren van reparaties is immers een stuk gecompliceerder dan wanneer dit op het droge gebeurt. Maar Nederlanders staan erom bekend dat ze zich niet laten tegenhouden door het water. Bruggen bouwen, leidingen en kabels onder water trekken, tunnels aanleggen, we deinzen in dit land nergens voor terug.

Professionals kunnen uw opdracht uitvoeren

Voor het laten uitvoeren van maritieme of civiele duikwerken kunt u een beroep doen op de vakmensen van Qceas. Zij zijn gespecialiseerd in het werken onder de waterspiegel. Elke klus wordt nauwgezet voorbereid. Zo kan er niets misgaan. U wordt als opdrachtgever goed geïnformeerd over de voortgang en alle stappen worden in goed overleg genomen. Zo weet u precies wat de status van het project is en of uw planning wel of niet wordt gehaald. Uiteraard is op tijd opleveren altijd het doel, maar soms dwingen de omstandigheden ertoe om het werk tijdelijk te staken, bijvoorbeeld vanwege de weersomstandigheden.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

Voor het laten uitvoeren van duikwerkzaamheden kunt u bij Qceas een vrijblijvende offerte aanvragen. Geef aan wat de opdracht inhoudt, op welke locatie het werk moet worden uitgevoerd en of er bijzondere omstandigheden zijn. Vervolgens ontvangt u zo spoedig mogelijk een gespecificeerde kostenopgave. Als er nog vragen zijn dan wordt er uiteraard contact met u opgenomen. In veel gevallen wordt de situatie ter plaatse vooraf beoordeeld om een inschatting te kunnen maken van de uit te voeren duikwerken. Zodra u akkoord geeft op de offerte kan er met u een afspraak worden gemaakt voor de uitvoering. Indien van toepassing wordt het werk gefaseerd gedaan.

https://www.qceas.eu/