Web raketa
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bij dit duurzame bedrijf kunt u een ponton huren

Denkt u steeds meer na over hoe u dagelijks beter kunt zijn voor het milieu? Ga dan in zee met G.M. Damsteegt BV. Dit is een verhuurbedrijf waar u onder andere een ponton, maar ook meer dan vierhonderd andere hulpstukken en machines kunt huren. Het bedrijf vindt het belangrijk om stikstof en CO2-uitstoot te reduceren en om, waar het kan, bouwstoffen te recyclen. Hier besteden de specialisten volop aandacht aan. Dit ziet u bijvoorbeeld terug op het machinepark van dit bedrijf, waar zonnepanelen aanwezig zijn. Ook houdt de recyclingafdeling zich bezig met grondstoffen een nieuw leven geven én zijn de bedrijfswagens duurzamer dan ‘gewone’ bedrijfswagens van andere ondernemingen.

Dit bedrijf beschikt over diverse certificaten

Een ponton huren bij hét verhuurbedrijf uit Oud-Alblas, in de omgeving van Dordrecht, is een zeer goed idee. Mede dankzij de verschillende certificaten en registraties waarover dit bedrijf beschikt, weet u zeker dat u kunt vertrouwen op kwaliteit en betrouwbare services. Zo beschikt G.M. Damsteegt BV over:

  • Het SIR-certificaat
  • Het VCA-certificaat
  • Een NIWO VIHB-registratie

Wilt u niet alleen een ponton of machines huren, maar ook hulp bij uw werkzaamheden? De experts van dit bedrijf hebben veel ervaring als het gaat om bodemsanering. Dit kunnen de medewerkers begeleiden en uitvoeren volgens de hiervoor vastgestelde regels. Bespreek vooral uw wensen voor uw project met dit bedrijf en kom erachter waar u de experts voor kunt inschakelen.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Neem vandaag nog contact op met de klantvriendelijke medewerkers van dit verhuurbedrijf en huur de machines en pontons voor de periode die u wenst. G.M. Damsteegt BV is in te schakelen in heel Nederland en ook in Duitsland, België, Frankrijk én Engeland. Hierdoor is dit bedrijf zeer toegankelijk voor werkzaamheden op diverse plekken. Schroom niet om eventuele vragen te stellen aan de experts en om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Dan weet u vooraf precies wat u kunt verwachten op het gebied van kosten.

https://www.gmdamsteegt.nl/