Web raketa
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verbeter processen met een API platform

U wilt uw klanten altijd meer kunnen bieden. Alleen is dit niet altijd zo eenvoudig, omdat het begint bij uw eigen bedrijf en de processen die hierin te vinden zijn. U kunt dan gebruik gaan maken van een API platform. Dit platform zorgt ervoor dat uw verdienmodel verbetert en u uw omzet binnen een korte tijd ziet groeien. Door hier een goed integratieplatform aan te koppelen, heeft u alles in de hand om uw data op een goede manier aan te kunnen bieden. De diensten van Datacon kunnen u hierbij helpen. Voordat de integratie volledig doorgevoerd wordt, moet u weten waar u aan kunt denken.

Een API platform in verschillende levels

Een API platform is een platform waar data aan klanten aangeboden wordt. Data aan derden aanbieden kan de omzet verhogen. Hiervoor kunnen verschillende prijsmodellen opgezet worden. Data kan namelijk in verschillende prijscategorieën komen. De service levels kunnen aan de hand van een agreement bij de klant komen, waarbij zowel de klant als u als ondernemer weet welke kosten erbij komen kijken en hoeveel iemand moet betalen voor de data die afgenomen wordt. Deze data kan op verschillende manieren aangeboden worden, waaronder ook op een integratieplatform. Dit integratieplatform kan de applicaties namelijk aan elkaar gaan koppelen.

Het integratieplatform direct in gebruik nemen

Door het integratieplatform kan data worden ontsloten en gekoppeld worden. Het API platform is hierdoor een eenvoudig platform waar de klanten alles op kunnen doen. De distributiekanalen zijn eenvoudiger te gebruiken en kunnen hierdoor aan een groot aantal partijen aangeboden worden. Hiervoor hoeft u de diensten alleen maar aan te bieden, waarna alles vanzelf gaat verlopen. De relatie met klanten verbetert, alle producten en diensten verbeteren en u kunt hierdoor meer verdiensten krijgen. Door een professional alles te laten integreren, kunt u ervoor zorgen dat het vanaf de eerste dag soepel gaat verlopen en uw klanten direct van het integratieplatform gebruik kunnen maken.