Web raketa
Image default
Zakelijke dienstverlening

Profiteer van de beste service wanneer u draadstangen bij deze aanbieder bestelt

Als u een betrouwbare aanbieder zoekt waar u uw bevestigingsmaterialen, zoals draadstangen, kunt bestellen, dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee kunt houden. Zo is het wel zo prettig als de stangen direct op maat gezaagd kunnen worden, u met al uw vragen terecht kunt bij goed getrainde medewerkers en dat uw materialen snel worden bezorgd. Op die manier kunt u namelijk spoedig verder met uw projecten en wordt uw productie zo min mogelijk gehinderd. Al sinds 1979 is Kobout dé aanbieder waar u op al deze zaken kunt rekenen. Het motto van deze specialist is dan ook niet voor niets “wij staan voor u klaar”!

Bekijk de 25.000 artikelen of maak gebruik van de aanvullende diensten

Al jaren bestellen bedrijven in de bouw, industrie en handel hun bevestigingsmaterialen, zoals draadstangen, bouten en moeren, in het assortiment van Kobout. Met een collectie van ruim 25.000 aan bevestigingsmaterialen vindt u dan ook zeker wat u zoekt. Naast het assortiment aan onder andere draadstangen, bouten en moeren, kunt u hier ook terecht voor andere diensten, zoals:

  • Metaalbewerking: het bewerken van de bouten en moeren of het op maat zagen van stangen.
  • Assemblage van uw goederen: de montage van bouten of stangen in allerlei maten, zodat u tijd en kosten bespaart op uw werkplaats.
  • Verpakken van uw goederen: verpakking van uw goederen van A tot Z, hiertoe behoort ook het merken, labelen, verzenden en factureren. Zo hoeft u zelf nergens meer aan te denken!

Bekijk de website voor alle maatwerkmogelijkheden

Wilt u graag stalen stangen, bouten of moeren uit het assortiment van deze specialist bestellen of gebruikmaken van een van de maatwerkmogelijkheden? Bekijk dan direct de website of neem contact op met de medewerkers zodat zij u verder kunnen informeren. Het gehele aanbod is vaak direct leverbaar, waarna het binnen 24 uur bij u op locatie wordt geleverd.