Web raketa
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een groothandel met pallets en overige emballagematerialen

Als u voor uw bedrijf vaak goederen dient op te slaan of te vervoeren, heeft u een ruime voorraad aan pallets en andere emballagematerialen nodig. Post Pallets & Kisten is u als groothandel in pallets dan graag van dienst. Dit bedrijf is al sinds 1974 actief als producent en leverancier van allerhande emballagematerialen, waaronder pallets. U bent bij hun dan ook op de juiste plek voor het aanschaffen van deze materialen.

Het aanbod van de specialist

In het aanbod van Post Pallets & Kisten vindt u uiteenlopende materialen. Als groothandel in pallets biedt het bedrijf natuurlijk pallets aan, maar ook voor bijvoorbeeld kisten en kratten kunt u bij hen terecht. Daarnaast vindt u in het aanbod van de specialist onder meer:

  • Opzetranden
  • Stophout en wiggen
  • IBC’s
  • Legborden

Door de eigen productiefaciliteiten van de specialist zijn er bovendien ook maatwerkoplossingen mogelijk. Wilt u bij de groothandel in pallets bijvoorbeeld pallets aanschaffen in specifieke afmetingen? Of wilt u pallets laten bedrukken met uw bedrijfslogo of een ander ontwerp? Het kan allemaal bij Post Pallets & Kisten. Door de reparatiefaciliteiten van het bedrijf vindt u bovendien gebruikte materialen in het aanbod. Deze zijn allemaal grondig gecontroleerd en waar nodig gerepareerd om een lange levensduur te garanderen.

Profiteer van korte levertijden

Heeft u haast bij de aanschaf van pallets of andere emballagematerialen? Dan kunt u uitstekend in zee gaan met Post Pallets & Kisten. Door de ruime – en vaak klantspecifieke – voorraad is het bedrijf in staat om nieuwe en vaste afnemers veelal op korte termijn van levering te voorzien. Heeft u interesse in de dienstverlening van de specialisten? Neem dan contact met hen op via de contactgegevens op de website en ontdek wat ze voor u kunnen betekenen. Er werken enkel vakkundige medewerkers met veel kennis van zaken bij deze groothandel in pallets, waardoor u altijd uitstekend wordt geadviseerd!

https://ppk.nl/