Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Bezoek een dag Delft

Delft is een prachtig historische stad waar jij prima een dag of weekend kan vermaken. Delft heeft veel monumenten te bieden maar ook kan je hier heerlijk eten en leuk shoppen. Genoeg redenen dus om de stad Delft te bezoeken. In deze blog nemen we je mee naar de leukste bezienswaardigheden in Delft.

De stad Delft staat bekend om haar pittoreske grachten , Hollandse huisjes en natuurlijk Delfts Blauw. Als je naar Delft gaat moet je het museum Prinsenhof bezoeken. Het Prinsenhof legt zich toe op Delftse Meesters zoals Johannes Vermeer en Piet de Hooch, Delfts blauw en Willem van Oranje. Naast het Prinsenhof heeft Delft twee historische kerken: De oude kerk en de nieuwe kerk. Karakteristiek aan de Oude Kerk is de scheefgezakte toren. In de nieuwe kerk worden. De Nieuwe Kerk is met 108,75 meter na de Domtoren in Utrecht hoogste kerktoren van Nederland.

Naast deze bezienswaardigheden zijn er talloze andere dingen in Delft zoals bijvoorbeeld heerlijke restaurants of leuke winkels om te winkelen. Ben je opzoek naar goeie koffie met een heerlijke broodje of een zoet taartje? Bezoek dan de lunchbar de Kek. Wil je liever een echte Italiaanse lunch met een Siciliaanse tint? Ga da een overheerlijk Italiaans broodje halen bij Il Tartufo . Besteed je een hele dag in de Delft en wil je ook ergens dineren? Ga dan voor een typisch Italiaanse Pizza bij Stromboli.

Bij z’n geweldige dag in Delft is het natuurlijk ook belangrijk dat je haar goed zit. Gelukkig zit er goede kapper delft. Het niveau van de kappers in Delft ligt hoog. In Delft vind je kappers die mooiste en modieuze kapsels knippen. Man of vrouw? Geen probleem. Herenkapper of dameskapper delft voor iedereen is er wel wat te vinden. Maak daarom een trip naar Delft onvergetelijk door al deze activiteiten te doen.

https://www.onekappers.nl/

Gerelateerde artikelen

De telefoon van nu kan je gewoon repareren

iPhone reparatie Antwerp

Hulpmiddelen