Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Diverse schoonmaakmiddelen voor een blinkende woning

De markt wordt dagelijks verrijkt met nieuwe schoonmaakmiddelen; biologisch, ecologisch, desinfecterend, etc. Een breed assortiment van producten is vaak ideaal, maar brengt ook twijfels. Welk product is te gebruiken in huis? Welke ruikt het prettigst? Welke maakt het best schoon?  

Niet iedereen is dol op het reinigen van het gehele huis, waardoor men streeft naar het meest efficiëntste product. Een product dat direct resultaat boekt en na een enkele keer boenen objecten blinkend achterlaat.

Allesreiniger

Een allesreiniger is een populair product onder de mensheid. Dit product werkt niet alles prettig, maar is ook geschikt voor elk oppervlak. De reiniger kan zowel een tafel als spiegel blinkend achterlaten. Nog een voordeel: een allesreiniger is erg laag in prijs en is verkrijgbaar in diverse geurtjes.

Afwasmiddel

Bij afwasmiddel zal de meerderheid in hokjes denken, waarbij afwasmiddel enkel geschikt is voor het doen van de afwas. Echter heeft deze meerderheid het mis. Afwasmiddel is voor veel dingen te gebruiken, waaronder het verwijderen van vlekken, het dweilen van vloeren, het wassen van ramen, etc.

Desinfecterende schoonmaakmiddelen

Een desinfecterend middel wordt vrijwel direct gekoppeld aan een beter resultaat dan een allesreiniger of ander reinigingsmiddel. Toch blijkt dit gezegde een fabel te zijn. Middelen die micro-organismen onschadelijk maken worden officieel beschouwd als desinfecterende middelen.

Desinfecterende middelen zijn erg geschikt wanneer iemand ziek is of een verhoogd risico heeft op een infectie, mogelijk na een operatie. Hierbij is het wel essentieel de producten veilig te gebruiken. Lees, voor gebruik, zorgvuldig te aanwijzingen op de verpakking van het product voor het juiste gebruik.

Natuurlijke schoonmaakmiddelen

Schoonmaken met natuurlijke middelen wordt ook steeds bekender. De chemische producten zijn erg schadelijk voor het milieu, waardoor de natuurlijke schoonmaakmiddelen een ideaal alternatief zijn. Een schoonmaakronde met citroen, azijn of baking soda, het is mogelijk en kunnen zelfs net zo effectief zijn als ‘gewone’ schoonmaakmiddelen.

http://fayon.nl