Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Dankzij Opslagman hebben wij een super ruime opslagruimte!

Samen met mijn gezin gingen we verhuizen en hadden we de hulp ingeschakeld van Opslagman. We gingen van een groot huis naar een appartement verhuizen. De oudste zou op zichzelf gaan en de jongste zou nog mee met ons meegaan. Alleen we befte niet hoeveel spullen we eigenlijk hadden en dat het nooit in ons appartement zou passen. Daarom hebben we besloten om een opslagruimte aan te schaffen om daar onze spullen in kwijt te kunnen.

Via Opslagman een opslagruimte vinden

Ik heb al eerder gekeken voor een opslagruimte, bij Opslagman en bij andere aanbieders, en vond de keuze moeilijk om te maken. Er waren zoveel bedrijven waar ik terecht kon voor een opslagruimte voor een goede prijs. Maar het enige nadeel aan al die bedrijven was dat ze niet in de buurt van ons nieuwe appartement zaten. Nadat ik goed had overlegd met mijn vrouw, hadden we toch voor Opslagman gekozen, omdat die wel in de buurt zat. We gingen naar de website van Opslagman en bekeken alle opties die we konden krijgen. Bij de andere konden niet echt grote opslagruimtes krijgen, maar bij Opslagman was dat anders! We konden echt uit van alles en nog wat kiezen! Uiteindelijk hebben we voor een de één na grootste opslagruimte gekozen. Daarna kregen we meteen een toegangscode voor de locatie en konden over een paar weken onze eerste spullen erin kwijt!

Super service!

We konden niet wachten tot we eindelijk sommige spullen in de opslagruimte konden leggen. Alleen we hadden best grote spullen en we wisten niet hoe we deze naar de opslagruimte konden krijgen. Eerste wilden we een derde partij inschakelen, maar dat hoefde helemaal niet! Ik zag op de website dat Opslagman ook ophaalservice aanbod! Dit betekende dat ze met een busje sommige spullen kwamen ophalen en naar de juist verstiging zouden brengen. Wij hebben gebruik gemaak van die service en dat was een goede keuze! Ze waren vriendelijk, beleefd en hielpen onze met zware spullen tillen.

Bezoek de website!

Wilt u meer weten over Opslagman en de beschikbare opslagruimtes? Bekijk dan voor meer informatie op de website van Opslagman over alles wat zij tot hun beschikking hebben!