Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Detectoren van woonhuisbeveiliging

Oude woningen zijn vaak gevoeliger voor inbraken dan nieuwbouwhuizen. Niet alleen hebben deze huizen veel kieren en ramen met enkelglas, waardoor een raampje eenvoudig ingetikt kan worden. Het heeft er namelijk ook mee te maken dat vele nieuwbouwwoningen voorzien zijn van een geavanceerd Alarmsysteem. Hoe komen ze aan zo’n geavanceerd systeem? Van Groenewegen Delft! De experts in Elektrotechniek bieden namelijk een alarmsysteem dat functioneert op basis van detectoren, zoals een infrarooddetector of gassensor. Hierdoor ben je te allen tijde beschermd tegen brand, inbraak en overval.

Magneetcontacten

Allereerst werken de experts van Groenewegen Delft met magneetcontacten. De magneetcontacten zijn te allen tijde ingeschakeld, dus ook wanneer het alarmsysteem niet actief is. Op die manier wordt er altijd op tijd alarm geslagen, zodat de hulpdiensten uit kunnen rukken. Ook word jijzelf gewaarschuwd, ongeacht van waar je je op dat moment bevindt. Verder valt het op dat er een ander alarmgeluid klinkt, wanneer de magneetcontacten alarm slaan. Dit maakt voor omstanders duidelijk met wat voor soort probleem ze te maken hebben.

Glasbreukdetectoren

Zoals net al gezegd werd, is het voor inbrekers eenvoudiger om een ruit van enkelglas in te tikken dan dubbelglas. Hoewel het dus verstandig is om de ruiten te laten vervangen als er nog sprake is van enkelglas in jouw huis, maakt de dikte van het glas niet uit voor het alarmsysteem van Groenewegen Delft. Echter, Groenewegen Delft raadt wel aan om een alarmsysteem te installeren met glasdetectoren, wanneer er met veel glas gewerkt is in jouw woning.

Hittesensoren

Net als de magneetcontacten zullen hittesensoren actief zijn als het alarm op non-actief staat. Belangrijk om op te merken is dat de alarmsystemen van Groenewegen Delft niet alleen fungeren als inbraakalarm, maar ook reageren op brand, gas of hitte. Hierdoor ben je dus optimaal beveiligd met de woonhuisbeveiliging van Groenewegen Delft.

Voor vragen over het alarmsysteem voor woningen kun je altijd terecht op de website van Groenewegen Delft!

https://www.groenewegendelft.nl/