Web raketa
Image default
Computers / Shopping

Hoe adverteer je op een marktplaats?

Als kleine ondernemer moet jij het steeds vaker opnemen tegen grote concurrenten, zoals marktplaats Bol.com. Hoewel je het eerst moest hebben van je vaste klanten en toeristen in de binnenstad, wordt het door de coronamaatregelen steeds moeilijker om de juiste doelgroep te bereiken. Bovendien nemen potentiële klanten steeds vaker een kijkje in jouw winkel om vervolgens een vergelijkbaar product op internet aan te schaffen. Op die manier vis je meer en meer naast het net, waardoor het van belang is om een nieuwe strategie te gaan bepalen en een andere koers te varen. Je wil je daarom verdiepen in het verkopen van producten via Bol.com en adverteren op bol com, maar weet nog niet precies hoe je hiermee aan de slag moet gaan. Gelukkig stuit je op de website van E-conomy, waardoor je er niet meer alleen voor staat.

Adverteren op Bol en Amazon

Wie wil adverteren op bol, maar hier weinig kennis over heeft, is bij E-conomy aan het juist adres. Het verkopen van producten aan de hand van een marktplaats en advertenties op deze marktplaats is namelijk niet zo eenvoudig, waardoor specialistische kennis vereist is voor succesvolle verkopen via Bol.com en Amazon. Bovendien zal er een bepaalde strategie nagestreefd moeten worden om succesvol te werk te kunnen gaan. Steeds meer kleine ondernemingen worden daarnaast geconfronteerd met grote merken op marktplaatsen, waardoor strategisch adverteren van nog groter belang wordt. De experts van E-conomy zijn er daarom om jou te begeleiden in het adverteerproces op marktplaatsen zoals Bol.com en Amazon, zodat jouw producten opvallen tussen die van de concurrentie.

Let’s get started!

Zou jij graag het optimale halen uit het verkopen via Bol.com of Amazon? Dan staan de experts van E-conomy klaar om jou te ondersteunen aan de hand van een gepersonaliseerde online marketingstrategie en specialistische adviezen over het adverteren op marktplaatsen.

https://www.economy.nl/

Gerelateerde artikelen

Zakelijke telefonie

De mooiste technieken om een zijden sjaal te dragen

Wat is een goed klantcontact?